Başkent'te 3 Kişinin Yaralanmasına Sebep Olan Otomobilin Sürücüsü Olay Yerinden Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te 3 Kişinin Yaralanmasına Sebep Olan Otomobilin Sürücüsü Olay Yerinden Kaçtı

Başkent\'te 3 Kişinin Yaralanmasına Sebep Olan Otomobilin Sürücüsü Olay Yerinden Kaçtı

Başkent’te, kayganlaşan yolda otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, önünde seyreden başka bir araca, arkadan çarparak durabildi.

15.02.2015 10:39

Başkent'te, kayganlaşan yolda otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, önünde seyreden başka bir araca, arkadan çarparak durabildi. Kazada 3 kişi yaralanırken, öndeki araca çarpan sürücü olay yerinden kaçtı.

Kaza, 04.00 sıralarında Yenimahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 06 DM 5139 plakalı otomobilin sürücüsü G.A, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda seyir halindeyken kayganlaşan yolda, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, önünde seyir halinde bulunan Aykut Aktepe kontrolündeki 06 FDM 02 plaklı otomobile arkadan çarptı. Çarpma sonucu öndeki otomobilde bulunan, sürücü Aykut Aktepe ve 2 arkadaşı yaralandı. Arkadan çarparak kazaya neden olan sürücü G.A'nın ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Kazayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla çeşitli hastanelere götürdü.

Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te 3 Kişinin Yaralanmasına Sebep Olan Otomobilin Sürücüsü Olay Yerinden Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement