Başkent'te Yol Verme Nedeniyle Birbirlerine Girdiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkent'te Yol Verme Nedeniyle Birbirlerine Girdiler

Başkent\'te Yol Verme Nedeniyle Birbirlerine Girdiler
07.09.2014 11:34  Güncelleme: 14:02

Ankara'da iki aracın sürücüsü yol verme yüzünden tartışırken olay bir anda kavgaya dönüştü.

Ankara'da iki araç sürücüsü arasında başlayan yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Kavga, Başkent'in en işlek yerlerinden Anadolu Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ODTÜ kavşağında iki aracın şoförleri yol verme nedeniyle birbirleriyle tartıştı. Ardından iki aracın sürücüsü araçlarından çıkarak tartışmalarına devam etti.

Bu sırada tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sürücülerden biri aracının bagajından beysbol sopasını çıkartarak diğer araçtaki iki kişiye saldırmaya kalkıştı.

YERE YATIRIP ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ

Diğer araçtaki iki kişi sürücünün elindeki sopayı ele geçirmek için bu sürücüyü yere yatırarak öldüresiye dövmeye başladı. Kavga sırasında yakınının yerlerde sopa ve tekmelerle dövülmesi ve bu sırada kan içerisinde kalan yüzünü görerek şok geçiren kadın yardım için feryat etti.

KADIN DA KAVGAYA KARIŞTI

Kadın, yerde yatarak dayak yiyen yakınını korumak için diğer gruba bir ara tekmeyle saldırdı. Bu sırada tesadüfen olay yerinden geçen sivil polis ve vatandaşlar kavgayı güçlükle ayırdı.

Taraflardan biri olay yerinden uzaklaşırken, kadının bulunduğu araçtaki sürücü şikayetçi olmak için karakola gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Yol Verme Nedeniyle Birbirlerine Girdiler - Son Dakika


Advertisement