Basketbol Antrenöründen Maç Sonrası Sürpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika
Güncel

Basketbol Antrenöründen Maç Sonrası Sürpriz Evlilik Teklifi

Basketbol Antrenöründen Maç Sonrası Sürpriz Evlilik Teklifi

Basketbol antrenöründen maç sonrası sürpriz evlilik teklifiBoluspor basketbol takımının yardımcı antrenörü 30 yaşındaki Ahmet Özbay, takımının Adanaspor ile oynadığı karşılaşma ardından sahaya davet ettiği kız arkadaşı 28 yaşındaki Rana Koçak'a evlenme teklif etti.

30.10.2016 16:16

Basketbol antrenöründen maç sonrası sürpriz evlilik teklifi

Bolu spor basketbol takımının yardımcı antrenörü 30 yaşındaki Ahmet Özbay, takımının Adanaspor ile oynadığı karşılaşma ardından sahaya davet ettiği kız arkadaşı 28 yaşındaki Rana Koçak'a evlenme teklif etti.

Sevgilisine unutulmayacak evlilik teklifinde bulunmak isteyen Ahmet Özbay, basketbolcular, teknik heyet ve spor salonu görevlileriyle anlaştı. Sürpriz teklif için, Türkiye Erkekler Basketbol 2'nci Lig A Grubu 2'nci hafta karşılaşması olan Boluspor, Adanaspor maçı seçildi. Maçın kazanılması durumunda evlilik teklifinde bulunacak olan Ahmet Özbay maç sırasında büyük heyecan yaşadı. Boluspor'un 70-67 üstünlüğüyle ile sona eren maçın ardından Boluspor yardımcı antrenörü Ahmet Özbay, 1 aydır birlikte olduğu sevgilisini sahaya davet etti. Bu sırada sahadan ayrılan basketbolcular da formalarını Rana ve Ahmet yazan tişörtlerle değiştirerek yeniden sahaya girdi. Daha sonra 'Benimle evlenir misin' yazılı pankart açıldı ve kalp şeklindeki maskot sahaya girdi. Ahmet Özbay, sahanın ortasında diz çökerek evlenme teklif etti ve kabul eden Koçak'ın parmağına yüzüğü taktı.

Bolu Belediyespor'da Halkla İlişkiler Sorumlusu olan Koçak ile Özbay taraftarlar ve oyuncular tarafından dakikalarca alkışlandı.

Evlilik teklifi kabul edildiği için çok mutlu olduğunu belirten Ahmet Özbay, Maçı kazanmasaydık böyle bir organizasyon yapamayacaktık. Önce takımıma çok teşekkür ediyorum. Dev adam diyoruz, hepsinin kocaman yürekleri var. Beni kırmadılar. Onlara teşekkür ediyorum. Teklifimi kabul ettiği için hayat arkadaşıma da teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Basketbol Antrenöründen Maç Sonrası Sürpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement