Başörtülü Minik Öğrenci, Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Okuluna Mescit Yapılmasını İstedi - Son Dakika
Güncel

Başörtülü Minik Öğrenci, Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Okuluna Mescit Yapılmasını İstedi

Başörtülü Minik Öğrenci, Başkan Gümrükçüoğlu\'ndan Okuluna Mescit Yapılmasını İstedi

Trabzon Belediye Başkanı Dr.

15.11.2013 11:40

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ayfer Karakullukçu İlkokulu ve İmam-Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Öğrenciler adına sorunları dile getiren İmam-Hatip Ortaokulu okul öğrenci başkanı Nur Evşen Emirzeoğlu, Başkan Gümrükçüoğlu'ndan okullarına mescit yapılmasını istedi.

Trabzon'da Konaklar Mahallesi'nde bulunan Ayfer Karakullukçu İlkokulu ve İmam-Hatip Ortaokulu'nu ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette öğrencilere hitap eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Derslerinize çok iyi çalışın. Annelerinizin, babalarınızın ve öğretmenlerinizin sözlerinden çıkmayın. Hepinizi çok seviyorum" dedi.

Okul idarecileri ve öğretmenler ile kahvaltı yapan Gümrükçüoğlu, İmam-Hatip Ortaokulu okul öğrenci başkanı Nur Evşen Emirzeoğlu ve İlkokul okul öğrenci başkanı Osman Yüksel Selimoğlu ile bir süre sohbet ederek, istekleri olup olmadığını sordu. İmam-Hatip Ortaokulu okul öğrenci başkanı Nur Evşen Emirzeoğlu, Başkan Gümrükçüoğlu'ndan okullarına mescit yaptırmalarını isterken, İlkokul okul öğrenci başkanı Osman Yüksel Selimoğlu ise, okullarının bahçesine iki adet salıncak ve bir adet kaydırak konulmasını istedi. Başkan Gümrükçüoğlu ise, öğrencilerin isteklerini yerine getirilmesi için yetkililere talimat verdi.

Sohbette Başkan Gümrükçüoğlu da öğrencilerden isteklerini sıralayarak, "Ben de sizden bir şey istiyorum. Annenizin, babanızın ve öğretmenlerinizin söylediklerine çok riayet edeceksiniz. Kendinize iyi bakacaksınız. Beslenmenize dikkat edeceksiniz, kış geliyor bu nedenle üstünüzü başınızı iyi yiyeceksiniz ki üşütüp hasta olmayacaksınız. Okula gelirken ve okuldan çıkarken arabalara çok dikkat edeceksiniz. Derslerinize çok iyi çalışın" ifadelerini kullandı.

Geleceğin teminatı öğrencileri en iyi şekilde yetiştiren idareci ve öğretmenlere de teşekkür eden Gümrükçüoğlu, "Çocuklarımız Allah razı olsun sayenizde hepsi pırıl pırıl. Bu çocuklarımız ülkenin geleceğini iyi seviyeye çekmiş olacaklar. Bu öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Onlar ne kadar iyi yetişirse ülkemizin geleceği de o kadar iyi olacak. Bu nedenle her zaman okullarımızın ve öğrencilerimizin yanındayız" diye konuştu.

Daha sonra öğrencilere kırtasiye dağıtan Gümrükçüoğlu'nun ziyareti okul bahçesinde yapılan incelemelerin ardından son buldu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başörtülü Minik Öğrenci, Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Okuluna Mescit Yapılmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement