Batı Trakya'da polis aracının çarptığı Ayşe Kadri için protesto düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Batı Trakya'da polis aracının çarptığı Ayşe Kadri için protesto düzenlendi

Batı Trakya\'da polis aracının çarptığı Ayşe Kadri için protesto düzenlendi

Batı Trakya'nın İskeçe ilinde polis aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden Ayşe Kadri için protesto düzenlendi. Göstericiler, olayın aydınlatılmasını ve cinayetin üstünün örtülmemesini talep etti. Polis aracını kullanan polis, olayın görgü tanığı olduğunu iddia etmiş ancak daha sonra genç kadına çarptığını itiraf etmişti.

14.12.2023 01:03

Batı Trakya'da, İskeçe'nin Mizanlı köyünde polis aracının çarpması sonucu yaşamını yitiren Ayşe Kadri için protesto gösterisi gerçekleştirildi.

"KİMSE CİNAYETİN ÜSTÜNÜ ÖRTEMEZ"

Çeşitli sol grupların ve Batı Trakyalı soydaşların çağrısıyla İskeçe'nin şehir merkezinde bir araya gelen eylemciler, "olay hemen aydınlatılmalı", "kimse bu cinayetin üstünü örtemez" şeklinde sloganlar atarak, İskeçe Emniyet Müdürlüğüne yürüdü. Burada da bir süre bekleyen grup, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

NE OLMUŞTU?

İskeçe'nin Mizanlı köyünde yaşayan Ayşe Kadri, 6 Aralık'ta, yürüyüş yaptığı sırada polis aracının çarpması sonucu ağır yaralanmış, tedavi gördüğü Kavala Hastanesinde 12 Aralık'ta hayatını kaybetmişti. Aracı kullanan 34 yaşındaki polis ise başlangıçta olayın görgü tanığı olduğunu iddia etmiş, ancak daha sonra devriye aracıyla Kadri'ye çarptığını itiraf etmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batı Trakya'da polis aracının çarptığı Ayşe Kadri için protesto düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement