Batman Kozluk Halkı, Şehitler Için Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Batman Kozluk Halkı, Şehitler Için Yürüdü

Kozluk halkı, şehitler için yürüdüBATMAN'ın Kozluk İlçesi'nde 9 Haziran günü PKK'lıların bombalı araçla saldırı ile ilçe merkezinde silahlı saldırıda şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ve Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu için anma etkinliği düzenlendi.

13.06.2017 12:23

Kozluk halkı, şehitler için yürüdü

BATMAN'ın Kozluk İlçesi'nde 9 Haziran günü PKK'lıların bombalı araçla saldırı ile ilçe merkezinde silahlı saldırıda şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ve Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu için anma etkinliği düzenlendi.

Kozluk İlçesi'ndeki Şehitler Parkı'ında bir araya gelen yüzlerce kişi teröre tepki yürüyüşü düzenledi. 9 Haziran günü PKK'lıların çifte saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ve Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu için yapılan anma yürüşüyüşende dev Türk bayrağı taşınarak, teröre lanet okundu. Şehitler Parkı'nda başlayan yürüyüş şehit Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak değiştirilen okulda son buldu.

Şehitler için anma yürüyüşene katılanların gözyaşları döktükleri görülürken, yürüyüşün ardından bin konuşma yapan Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Kozluk şehitlerini unutmayacaklarını dile getirerek, onların anılarını yaşatacaklarını söyledi. Kaymakam Aktürk, şehit öğretmen için şunları söyledi: "Biz onu hep iyi hatırlayacağız. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Allah rahmet eylesin, o bizi görüyor."

Batman Kozluk Halkı, Şehitler Için Yürüdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman Kozluk Halkı, Şehitler Için Yürüdü - Son Dakika


Advertisement