Baykuş Ödülleri'nde Sia Insight'a Ödül Yağmuru - Son Dakika
Güncel

Baykuş Ödülleri'nde Sia Insight'a Ödül Yağmuru

Baykuş Ödülleri\'nde Sia Insight\'a Ödül Yağmuru

Sia Insight, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından ilk kez düzenlenen 2013 Baykuş Ödülleri'nde 4 farklı kategoride toplam 6 ödülün sahibi oldu.

23.09.2013 15:48

Türkiye'nin önde gelen araştırma şirketlerinden Sia Insight, Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından ilk kez düzenlenen 2013 Baykuş Ödülleri'nde 4 farklı kategoride toplam 6 ödülün sahibi oldu. 20 Eylül 2013 Cuma günü gerçekleştirilen ödül töreninde; 1 altın, 3 gümüş ve 2 bronz ödüle layık görülen Sia Insight, ödüllerini; 8X4, BNP ParibasCardif Emeklilik, Efes Pilsen, n11.com, Teknosa ve Türk Telekom için gerçekleştirdiği projelerle aldı. Ödüllere ilişkin açıklama yapan Sia Insight Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Hüseyin Tapınç; "Sia Insight araştırma şirketi olarak kuruluşumuzun dördüncü yılına yaklaştığımız bu günlerde TÜAD'ın düzenlediği Baykuş Ödülleri'nde 6 ödül sahibi olmak bizleri son derece memnun etti. BaykuşÖdülleri, sektörümüzdeki tüm oyuncuların desteklediği son derece prestijli bir ödül. Sia olarak kazandığımız ödüllerin farklıödül kategorilerinden gelmesi ve üstelik her birisinin farklı bir sektörde, farklı müşteriler ile gerçekleştirdiğimiz projelere ait olması mutluluğumuzu daha da artırdı" dedi.

4 kategoride toplam 6 ödül

Türkiye'nin önde gelen Türk ve uluslar arası şirketlerine hizmet veren Sia Insight, Baykuş Ödülleri'nde 4 kategoride toplam 6 ödülün sahibi oldu. Sia Insight; Teknosa için gerçekleştirdiği "Teknoloji Market Mağaza Tasarım Araştırması" projesi "Usta Baykuş" kategorisinde Altın Ödül; BNP ParibasCardif Emeklilik için gerçekleştirdiği "2012 Bireysel Emeklilik Sistemi'nde Kayıp Müşteriler Araştırması" projesi "Usta Baykuş" kategorisinde Bronz Ödül; Efes Pilsen için gerçekleştirdiği "Bira Kategorisinde Duygusal Bağ ve Marka Algı Keşif Araştırması" projesi "Usta Baykuş" kategorisinde GümüşÖdül; Türk Telekom için gerçekleştirdiği "Kobilerin Telekomünikasyon Deneyim ve İhtiyaçlarını Anlama "adlı projesi "Meraklı Baykuş" kategorisinde GümüşÖdül; n11.com için gerçekleştirdiği "Online AlışverişDünyasında Yeni Marka Rotasının Keşfi" projesi "Vizyoner Baykuş" kategorisinde GümüşÖdül; 8X4 için gerçekleştirdiği "Deodorant Kategorisi Keşif ve Marka Yapılandırma Araştırması" projesi ise "İçgörülü Baykuş" kategorisinde Bronz Ödül kazandı.

Sia Insight 2013 yılı sonunda %50'nin üzerinde büyüme hedefliyor

Sia Insight, müşterilerinin karlı bir stratejik vizyon geliştirebilmesi için gerekli olan araştırma, danışmanlık ve eğitim hizmetlerini sunmak üzere 2009 yılında kurulmuş bir araştırma şirketi. Şirket, kurulduğu 2009 Kasım ayından itibaren her yıl yüksek oranlarla büyümeye devam ediyor. 2013 sonunda %50'nin üzerinde büyüme hedefleyen Sia Insight, 2012 sonunda %65, 2011 sonunda ise %68 büyüme kaydetmişti. Şirket bugün 98 şirkete ve 132 markaya hizmet veriyor. Sia Insight'ın müşteri portföyü; turizm, sağlık, perakende, medya ve eğlence, eğitim, sigorta, banka, finans, petrol ve enerji, otomotiv, telekomünikasyon, bilgi teknolojileri ve hızlı tüketim ürünleri olmak üzere hemen hemen her sektörü kapsıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baykuş Ödülleri'nde Sia Insight'a Ödül Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement