Bayraklı Tower "Âlâ Portreler" Sergisi'ne Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bayraklı Tower "Âlâ Portreler" Sergisi'ne Ev Sahipliği Yaptı

Bayraklı Tower "Âlâ Portreler" Sergisi\'ne Ev Sahipliği Yaptı

Muhteşem İzmir manzarasına sahip Bayraklı Tower, 19 Nisan Cumartesi akşamı usta fotoğrafçı Mehmet Turgut'un "Âlâ Portreler" sergisini sanatseverlerle buluşturdu.

22.04.2014 16:31

İzmir'in en akıllı ve en kullanışlı binası Bayraklı Tower, 19 Nisan Cumartesi akşamı fotoğrafçı Mehmet Turgut'un; Aydın Boysan, Ara Güler, Şebnem Sönmez, Mustafa Alabora, Yetkin Dikinciler, Zeynep Oral, Rutkay Aziz, Erdal Beşikçioğlu ve Leman Sam'ı fotoğrafladığı "Âlâ Portreler" sergisi tanıtım davetine ev sahipliği yaptı.

Geceye Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Metehan Kavuk, Beril Kavuk, Mehmet Turgut, Bedriye-Mustafa-Dila Yalaz, Güneş-Doğan Duru, Melis Gölgeli, Akif Uzunçarşılı gibi isimlerin yanı sıra, Mustafa Alabora, Aydın Boysan, Nebil Özgentürk gibi usta isimler katıldı.
Mehmet Turgut'un usta olabilmek için gereken 3 kavram, zaman, sabır ve sadakat hakkında görüşlerini anlatan, 9 usta ismin video ve portrelerinin yer aldığı ve 4 Mayıs'a kadar devam edecek sergi, Egeliler tarafından yoğun ilgi görerek, büyük beğeni topladı.

İzmirlilere çalışırken iş stresinden uzaklaşabilecekleri bir ortam sunan ve sanat, spor ve iş yaşamının merkezi olan Bayraklı Tower, birbirinden özel sergilere ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayraklı Tower 'Âlâ Portreler' Sergisi'ne Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement