Bazı İllerde Emniyet Müdürlerinin Değişmesi - Son Dakika
Güncel

Bazı İllerde Emniyet Müdürlerinin Değişmesi

Bazı İllerde Emniyet Müdürlerinin Değişmesi

Bursa Emniyet Müdürlüğüne atanan eski Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, kente geldi.

10.01.2014 17:05

Bursa Emniyet Müdürlüğüne atanan eski Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, kente geldi.

Durmuşlar, İl Emniyet Müdürlüğü önünde yeni çalışma arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılandı. Emniyet Müdürlüğü personeliyle tanışan Durmuşlar, daha sonra makam odasına geçti.

Burada kendisini izleyen gazetecilerin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü" kutlayan Durmuşlar, kendisine gösterilen ilgi ve sıcak karşılama için teşekkür etti. Son İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Bolu'dan Bursa'ya atandığını anımsatan Durmuşlar, şunları kaydetti:

"Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan sonra hep birlikte Bursamız'da huzur ve güveni sağlamak için 24 saat çalışacağız. Benden önce arkadaşlarımız nöbeti tuttular. Bize emaneti teslim ettiler. Ben de bundan sonra emanete sahip çıkacağım. Benden önce görev yapan meslek büyüklerime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için canlarını feda etmiş şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize, emeklilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Görev başında olan tüm mesai arkadaşlarıma da başarılar diliyorum." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bazı İllerde Emniyet Müdürlerinin Değişmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement