Belçika'da Suriye İçin "Sana İhtiyacım Var" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Belçika'da Suriye İçin "Sana İhtiyacım Var" Kampanyası

Belçika\'da Suriye İçin "Sana İhtiyacım Var" Kampanyası

Suriye’de acil insani yardıma ihtiyaç duyanlara destek olmak amacıyla İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği'nin (İDSB) koordinasyonu ve Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) kurumsal desteğiyle başlatılan "Sana İhtiyacım Var" kampanyası, uluslararası boyuta taşındı.

04.02.2014 16:35

Suriye'de acil insani yardıma ihtiyaç duyanlara destek olmak amacıyla İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği'nin (İDSB) koordinasyonu ve Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) kurumsal desteğiyle başlatılan "Sana İhtiyacım Var" kampanyası, uluslararası boyuta taşındı.

Dünyanın pek çok yerinde aynı anda yapılan basın açıklamalarının Belçika ayağı, Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu'nun önünde yapıldı.

Helping Hands Belgium (HHB) ve Toplumsal Bütünlük İçin Avrupalı Müslüman İnisiyatifi (EMISCO) desteğiyle düzenlenen toplantıda konuşan HHB yetkilisi Bekir Güneş, Belçika'da Suriyeliler için 6 TIR dolusu yardım malzemesi toplandığını ve bunların Kızılay ile işbirliği içinde bölgeye gönderileceğini söyledi. - Brüksel

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belçika'da Suriye İçin 'Sana İhtiyacım Var' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement