Belediye Başkanı Erol Karabacak Defnedildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Belediye Başkanı Erol Karabacak Defnedildi

Belediye Başkanı Erol Karabacak Defnedildi
28.02.2026 15:04

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erol Karabacak, kalp krizi nedeniyle vefat etti, cenazesi defnedildi.

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde kalp krizi nedeniyle vefat eden Güney Belde Belediye Başkanı Erol Karabacak'ın cenazesi defnedildi.

Karabacak'ın hastanedeki işlemlerinin ardından Türk bayrağına sarılı cenazesi, Orta Mahalle'deki evinin önüne getirildi.

Burada Karabacak ailesi, taziyeleri kabul etti.

Öğle vakti kılınan namazın ardından Karabacak'ın cenazesi, belde mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya ve Hasan Arslan, Sinanpaşa Kaymakamı Emrah Aslan, belediye başkanları, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Erol Karabacak Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement