Belediye Başkanı'na Sopalı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı'na Sopalı Saldırı

Belediye Başkanı\'na Sopalı Saldırı

Uşak'ın Sivaslı İlçesi Belediye Başkanı AK Parti'li Zafer Küçükgöl, daha önceden aralarında husumet bulunan N. A. 'nın sopalı saldırısına uğradı.

29.07.2011 14:31

Uşak'ın Sivaslı İlçesi Belediye Başkanı AK Parti'li Zafer Küçükgöl, daha önceden aralarında husumet bulunan N. A. 'nın sopalı saldırısına uğradı. Vücuduna aldığı darbelerle hafif yaralanan Başkan Küçükgöl ayakta yapılan tedavisiin ardından polis merkezine gidip N. A. hakkında şikatçi oldu. N. A. gözaltına alındı.

Olay, Uşak Devlet Hastanesi yakınlarında saat 00. 30 sıralarında meydana geldi. Park halindeki otomobiline binmek üzere olan Sivaslı Belediye Başkanı Zafer Küçükgöl, daha önceden aralarında husumet bulunduğu öne sürülen N. A. 'nın sopalı saldırısına uğradı.

Saldırıda vücuduna aldığı sopa darbesiyle yaralanan Başkan Küçükgöl, kendi imkanlarıyla Uşak Devlet Hastanesi'ne gitti.

Ayakta tedavi edilen Küçükgöl, taburcu edildikten sonra polis merkezine giderek N. A. hakkında şikayetçi oldu. Polisin takibi sonucu evinde yakalanan N. A. gözaltına alındı. Başkan Küçükgöl, olayla ilgili açıklamada bulunmadı.

Evli bir çocuk babası Belediye Başkanı Zafer Küçükgöl ile N. A. arasında bir kadın meselesi yüzünden yıllardır husumet bulunduğu iddia edilirken, tarafların defalarca birbirlerine dava açtıkları ve mahkeme tarafından açılan davalara takipsizlik verildiği öne sürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı'na Sopalı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement