Belediye Başkanı Savaş'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Savaş'a Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Savaş\'a Nezaket Ziyareti

Savaş: ''çocuklarımızın sevgi ortamında büyümesi özgüven duygusunun gelişimini de sağlar.'' dedi.

13.02.2013 14:18

Şehrimizde yeni kurulan Antakya Koruyucu Aile Derneği yönetim kurulu üyeleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete Dernek Başkanı Alaattin Dolmacı, yönetim kurulu üyeleri Füsun Tatar, İsmail Tatar, Doğan Aslan ve bazı dernek üyeleri katılım gösterdi.

Antakya Koruyucu Aile Derneği Başkanı Alaattin Dolmacı ziyarette yaptığı açıklamada; "Devletimizin himayesinde yuvada kalan çocuklarımıza kucak açarak, onları sıcak bir aile ortamına kavuşturan koruyucu ailelerin bir araya toplandığı derneğimiz bugün itibariyle 31 koruyucu aile sayısına ulaşmıştır. Bu sayı önümüzdeki süreçte daha da artacaktır. Gerek derneğimizin faaliyetleri gerekse ileriye dönük düşüncelerimizi paylaşmak üzere, aynı zamanda 16 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'de Akasya Mahallesi 55.sokakta bulunan dernek binamızın açılışına davette bulunmak üzere Sayın Belediye Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş'a nezaket ziyaretinde bulunduk." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, konuk heyete hitaben yaptığı açıklamada; "Çok kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu hayırlı hizmet için dernek çatısı altında buluşmanız oldukça önem taşıyor. Sizleri tebrik ediyorum. Biliyoruz ki; sağlıklı, sevgi dolu bir toplum ve mutlu yarınlar için sahip olduğumuz en değerli varlıklarımız çocuklarımızdır. Ve inanıyoruz ki; en az toprak erozyonu kadar önemli olan insan erozyonunun önüne geçmek, ancak ve ancak toplumsal bir paylaşımla mümkün olabilecektir. Mutlu bir aile içinde sevgiyle büyüyen çocuklar, yetişkin hayatlarında çok daha pozitif bir görünüm sergilerler. Bir bilim adamı ve eğitimci olarak özellikle vurgulamak isterim ki, çocuklarımızın anne ve babalarına, kardeşlerine, vatanlarına, milletlerine birer hayırlı evlat olarak yetişmeleri için en önemli konu, çocukluk ve ergenlik çağında aile ortamında aldıkları sevgidir. Ne kadar fazla çocuğumuz sevgi ortamında büyürse, bu çocuklarımız yetişkin dönemlerinde o denli sevgi dolu, hayata pozitif bakan, eğitim ve sosyal hayatında verdiği kararlarda tutarlı bir görüntü sergiler. Çocuklarımızın sevgi ortamında büyümesi özgüven duygusunun gelişimini de sağlar." dedi.

Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Antakya Koruyucu Aile Derneği üyeleriyle günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Savaş'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement