
Ramazan ayının aynı zamanda birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu amaçla Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri ile iftar yemeğinde bir araya geldiklerini ifade etti.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sultan Kafe&Restaurant'ta Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürlerine iftar yemeği düzenledi.
Düzenlenen yemeğe Başkan Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Milliyetçi Hareket Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyeleri ve Manisa Belediyesi daire müdürleri katıldı.Sultan Kafe&Restaurant'ta düzenlenen ilk iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ramazan ayının aynı zamanda birlik ve beraberlik ayı olduğunu hatırlatarak, bu vesileyle tüm Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri ile iftar yemeğinde bir araya geldiklerini söyledi.
Manisa Belediyesi'nin meclisiyle, daire müdürleriyle, personeliyle bir bütün olduğunu belirten Başkan Ergün, "Hepimizin ortak amacı Manisa'ya hizmet. Hepimiz bu doğrultuda çalışıyoruz ve Manisa'nın menfaatlerini ön planda tutuyoruz. Ramazan Mubarek geceleri münasebetiyle değerli çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelip orucumuzu açalım istedik. Böyle günler kavganın, sürtüşmenin fikir ayrılıklarının bir kenara bırakıldığı günlerdir. Biz de birlik beraberliğimizi göstermek için tüm davetlilerimizle orucumuzu açtıktan sonra Aziz vatanımızın ve yüce Türk milletinin bekası için dua ettik" dedi.
Son Dakika › Güncel › Belediye İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.