"Belediyemizden Büyük Destek Görüyoruz" - Son Dakika
Güncel

"Belediyemizden Büyük Destek Görüyoruz"

"Belediyemizden Büyük Destek Görüyoruz"

Coşkun ve Karabulut'tan Başkan Selmanoğlu'na Ziyaret Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun:

04.04.2011 16:44

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 166.yıldönümü kutlamaları kapsamında Elazığ Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Kemal Karabulut, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden görevli polis memurlarıyla, PMYO öğrencilerinden oluşan heyet Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette polis memurları Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na çiçek takdim ederken, Elazığ Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Kemal Karabulut'ta Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na bir şilt takdim ettiler.

Türk polis teşkilatımızın bu yıl 166.kuruluş yıldönümünü kutluyoruz ve 166 yıldır halkımızın huzuru için tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da görev yapıyoruz diyen Elazığ Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Başkanım yapmış olduğumuz bu çalışmalarımızda sizlerin büyük desteğini görüyoruz. Bizler sizler için buradayız ve Elazığ halkının huzuru ve mutluluğu için görev yapıyoruz, bizlere olan desteğinizden dolayı şahsım ve teşkilatım adına sizlere çok teşekkür ediyor ve hem bizlere olan desteğiniz hem de kuruluş yıldönümümüz anısına size bir şilt takdim etmek istiyorum"

Emniyet Müdürü Coşkun'un bu nazik davranışından dolayı son mutlu olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise konuyla ilgili yaptığı değerlendirme de şöyle konuştu:

"Emniyet teşkilatımız belki 24 saatin üzerinde bir dakika ve süre daha olsa o zamanda fedakârca görev yapacaktır. 24 Saat boyunca özveriyle çalışan teşkilatınızın kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Elazığ bir huzur adası ve bu huzur adasının bozulmaması için sizler emniyet teşkilatı olarak son derece başarılı bir şekilde çalışıyorsunuz, inanın bizler gerçekleştirdiğimiz her duada sizlere de yer veriyoruz ve devletimiz yaşadıkça teşkilatınızın da uzun ömürlü yaşamasını temenni ediyoruz. Huzurumuzu sağlayan teşkilatınıza çalışmalarınızda başarılar diliyor ve kuruluş yıldönümünüzü bir kez daha tebrik ediyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Belediyemizden Büyük Destek Görüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement