Belediyespor'un Yeni Başkanı Abdülkadir Gözegir Oldu - Son Dakika
Güncel

Belediyespor'un Yeni Başkanı Abdülkadir Gözegir Oldu

Belediyespor\'un Yeni Başkanı Abdülkadir Gözegir Oldu

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un olağanüstü kongresinde tek liste ile yapılan seçimlerde yeni başkan Abdülkadir Gözegir oldu.

29.05.2014 17:12

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde düzenlenen olağanüstü kongreye Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile spora gönül veren davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan olağanüstü kongre, divan teşkilinin oluşmasıyla devam etti. Yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyetleri ile gelir-gider tablosu okunmasının ardından oylamayla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Onursal Başkan seçildi.

TURAN: TAKIM BAŞARILI BİR YERDE OLMALI

Kongrede bir konuşma yapan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yeni oluşan yönetim kurulu üyelerine iyi dileklerini sundu ve takımın başarılı bir yerde olması gerektiğini ifade etti. Turan, bu kadar güzel ve iyi niyetli insanların bir araya gelmesi ile birlikte başarılı hizmetlerin yapılacağını söyledi.

SADECE FUTBOLDA DEĞİL, SALON SPORLARINDA DA BAŞARILI OLACAĞIZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un daha başarılı bir takım olacağını vurgulayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak, "Genel kurul takımımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Büyükşehir Belediyespor bundan sonraki süreçte daha başarılı yerlere gelecek. Bundan önceki yöneticilere teşekkür ederim. Spora gönül veren bir yönetim kurulu oluştuğunu görüyorum. Sadece futbol değil, diğer alanlarda da başarılı bir yere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Sadece futbolda değil, salon sporlarında da başarılı olmak istediklerini ifade eden Toprak, "Gaziantep her zamanki gibi farkını ortaya koyarak güzel bir yönetim listesi oluşturdu. Sadece futbolda değil salon sporunda ve engelli basketbolda da çok iyi yerlere gelecek. Engelli basketbolda bu kardeşlerimizin maddi ve manevi olarak yanlarında olacağız." değerlendirmesini yaptı.

GÖZEGİR: EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gözegir ise genel kurula teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında, "Biz nasıl görev aldığımızın farkındayız. İnşallah aldığımız görevde başarılı olup, Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edeceğiz." şeklinde konuştu.

Olağanüstü kongrede oluşan yeni asil yönetim kurulu listesi ise şu şekilde: Abdülkadir Gözegir, Settar Konukoğlu, Cevdet Akınal, Hüseyin Oktay Aykaç, Mesut Acar, Cengiz Şimşek, Esat Şireci, Selçuk Yıldırım, Fahrettin Kaplan, Veli Kadooğlu, Enver Cihan İnanıcı, Murat Güneri, Salih Sezgin, Uğur Uygun, Salih Kadir, İbrahim Açıkgöz, Abdullah Öğücü, Mehmet Salih Öztürk, Hakkı Kılıç, Serhat Özdinç, Ahmet Kavsara, Mehmet Dalgacı, Bülent Şahin, Çetin Katırcıoğlugil, Güngör Sönmez.

Asil denetim kurulu üyeleri: Ali Sezgin, Mehmet Hayri Özüzümcü, İbrahim Halil Büyükbeşe.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyespor'un Yeni Başkanı Abdülkadir Gözegir Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement