Berber Dükkanına 'Düğün Davetiyelerine Kapalıyız' Diye Yazdı - Son Dakika
Güncel

Berber Dükkanına 'Düğün Davetiyelerine Kapalıyız' Diye Yazdı

Berber Dükkanına \'Düğün Davetiyelerine Kapalıyız\' Diye Yazdı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde çok sık düğün davetiyesi aldığını belirten erkek berberi Hanifi Çelik işyerinin camına, 'Düğün davetlerine kapalıyız.Not.Çağırmayın gelmem' yazılı kağıt astı.

22.09.2013 09:56

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde çok sık düğün davetiyesi aldığını belirten erkek berberi Hanifi Çelik işyerinin camına, 'Düğün davetlerine kapalıyız. Not: Çağırmayın gelmem' yazılı kağıt astı.

Büyük Ağrı Caddesi'nde berber dükkanı işleten, evli ve 1 çocuk babası 36 yaşındaki Hanifi Çelik, çok sık gelen düğün davetiyelerinin artık rahatsız edici sayıya ulaştığını söyledi. Davetiye getirenlerin fazlalaşması üzerine işyerinin camına, böyle bir yazıyı yazmak zorunda kaldığını belirten Hanifi Çelik, şöyle dedi:

"Erkek kuaförü olmam nedeniyle ilçedeki gençlerin çoğu beni tanır. Sürekli tıraş oldukları için aramızda bir samimiyet oluşuyor. Kim evlense bir kere tıraş etmiş olsam bile düğün davetiyesini örve bana getiriyor. Yazın günde 4-5 düğün davetiyesi alıyorum ve bunların en az ikisine gidiyorum. Her düğüne bir hediye alınca evime ekmek götüremez oldum. Annem ve babam da bizimle birlikte yaşıyor. İşyerimin camına yazıyı astıktan sonra davetiye getirenlerin sayısı yüzde 50 azaldı. Umuyorum daha da azalacak. Kimse küsüp, darılmasın."

Berber dükkanın camındaki yazıyı görenlerden kimisi gülüp geçerken kimisi de fotoğraf çekip sosyal paylaşım sitelerinde 'yurdum insanı' olarak paylaşıyor. - Doğubayazıtağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Berber Dükkanına 'Düğün Davetiyelerine Kapalıyız' Diye Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement