BESAŞ'tan 50 Gramlık Yeni Bir Lezzet - Son Dakika
Güncel

BESAŞ'tan 50 Gramlık Yeni Bir Lezzet

BESAŞ\'tan 50 Gramlık Yeni Bir Lezzet

BESAŞ ürün portföyüne yulaflı, ruşeymli, tam tahıllı ekmeklerin ardından tuzsuz ekmek ile yeni bir lezzeti daha ekledi.

01.02.2012 11:19

Türkiye'nin üçüncü, Bursa'nın en büyük üretim tesisi olan BESAŞ, kaliteli ve ekonomik hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam ederken, ürün yelpazesini günden güne genişletiyor. BESAŞ'ın ürün yelpazesine eklediği ayçekirdekli, kepekli, çavdarlı, tam buğday, zeytinli, haşhaşlı, mısırlı, yulaflı, roll, ruşeymli, ve tam tahıllı tüm çeşit ekmeklerinin yanında üretimine yeni başladığı 50 gramlık tuzsuz ekmek 30 kuruştan tekli ambalajlar halinde satışa sunulacak.

BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş tuzsuz ekmeğin sağlık açısından çok faydalı olduğunu söyledi. Bektaş, "Şeker hastalığının kontrolünü sağlayan, kalp damar hastalıkları riskini azaltan, tansiyonun dengede tutulmasına katkı sağlayan tuzsuz ekmek ayrıca enerji değerinin düşük olmasından dolayı da zayıflamak isteyenler için vazgeçilmez bir besin. Tokluk hissi vermesi nedeni ile açlığı geciktiren yeni ürün, böylece günlük alınan enerji miktarını ve obezite oluşma riskini azaltıyor" dedi.

Günlük üretilen 250 bin ekmeğin 15 bin adedinin çeşit ekmeklerden oluştuğunu kaydeden Bektaş, "Günden güne yenilenen ekmek çeşitlerinde kaliteden asla ödün vermiyoruz. Hijyen kurallarına uygun olarak denemeleri yapıp, daha sonra üretimine geçiyoruz. Vatandaşlarımız tuzsuz ekmek taleplerini bayilere ileterek temin edebilirler. Hastane ve fabrikaların toplu taleplerini de karşılayabilecek durumdayız. Firmalar 444 44 11 numaralı hattı arayıp detaylı bilgi alabilirler" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BESAŞ'tan 50 Gramlık Yeni Bir Lezzet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement