Beşiktaş, Trabzonspor'u Orta Sahada Yenecek !.. - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş, Trabzonspor'u Orta Sahada Yenecek !..

Beşiktaş, Trabzonspor\'u Orta Sahada Yenecek !..

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında 27 Kasım günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenman ile devam etti.

23.11.2011 15:04

Dün TrabzonSPOR'U CANLI İZLEYEN ANTRENÖR CARVALHAL'IN, OYUNCULARINA TrabzonSPOR MAÇINDA ÖZELLİKLE ORTA SAHA HAKİMİYETİNİ KAZANMALARININ ÖNEMİNİ ANLATTI

HERKES ALKIŞLADI, ONLAR BAKTI

QUARESMA, FERNANDES VE ALMEIDA, ALKIŞLA TEMPO TUTULARAK YAPILAN KOŞU ÇALIŞMASINDA TAKIM ARKADAŞLARINA UYUM GÖSTERMEDİLER

EKREM DAĞ'IN TEDAVİSİ TAMAMLANDI

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 27 Kasım günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenman ile devam etti.

Sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan çalışmaya sakatlıkları süren Necip ve Veli katılmazken, tedavileri süren Muhammed ile Ersan koşu ve kuvvetlendirme çalışması yaptılar. Tedavisi tamamlanan Ekrem Dağ, takımla birlikte çalışmalara başladı. Ekrem'in görev verilmesi halinde Trabzonspor maçında forma giyebileceği kaydedildi.

Antrenör Carvalhal yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve pas çalışmaları ile başladı. Top sürme çalışması ile devam eden antrenman, tam sahada yapılan çift kale maç ile tamamladı.

HERKES ALKIŞLADI, ONLAR BAKTI

İlk yarım saati basına açık olan çalışmada özellikle Fernandes, Quaresma ve Almeida'nın yardımcı antrenör Roland Koch'un alkışla tempo tutturarak yaptırdığı kondisyon çalışmalarına tam olarak katılmamaları dikkat çekti. Üç futbolcu takım arkadaşlarının bir yandan alkış ile tempo tutarak, bir yandan koştuğu çalışmaya uyum göstermeyerek sadece hafif tempoda koştular. Oyuncuların hepsi Koch'un yaptırdığı çalışmayı gerçekleştiriken üç oyuncu grubun en arkasında kendi aralarında konuşarak antrenmana devam ettiler.

BEŞİKTAŞ TrabzonSPOR'U ORTA SAHADA YENECEK

Öte yandan dün akşam Trabzospor'un Inter ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını Trabzon'a giderek izleyen Carvalhal, izlenimlerini oyuncuları ile paylaştı. Portekizli teknik adamın antrenman öncesi yaptığı toplantıda Trabzonspor'un özellikle hücum ve orta saha hattındaki artılarını oyunucularına tek tek anlattığı öğrenildi. Pazar günü oynanacak maçta önceliklerinin orta sahada hakimiyeti sağlamak olacağına dikkat çeken Carvalhal'ın, oyunu kontrollerine almaları halinde galibiyete yakın taraf olacaklarını futbolcularına ifade ettiği öğrenildi. Ayrıca Bordo-Mavili takımda Burak'ın performansı kadar Alanzinho'nun da performansını beğenen Carvalhal'ın bu futbolcular için takımını ayrıca uyardığı kaydedildi.

Beşiktaşı hazırlıklarını yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş, Trabzonspor'u Orta Sahada Yenecek !.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement