Beyaz Güvercinler Şans Dağıtıyor - Son Dakika
Güncel

Beyaz Güvercinler Şans Dağıtıyor

Beyaz Güvercinler Şans Dağıtıyor

Bolu'da Vatandaşlar, Milli Piyango'nun Yılbaşı Çekilişinde Vereceği 35 Milyon Liralık İkramiyeyi Kazanmak İçin Beyaz Güvercinlere Biletleri Çektiriyorlar.

29.12.2010 12:55

BOLU'da vatandaşlar, Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde vereceği 35 milyon liralık ikramiyeyi kazanmak için beyaz güvercinlere biletleri çektiriyorlar.

İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan bir Milli Piyango bayii yılbaşı çekilişi öncesi beyaz güvercinlerle şans dağıtıyor. Milli Piyango'nun 35 milyon liralık büyük ikramiyesini kazanmayı umut eden vatandaşlar, cam kafesin içindeki güvercinlere biletleri çektiriyorlar. Kafesin içinden güvercinleri alan vatandaşlar bilet demetinin içinden güvercinin seçtiği piyango biletini satın alıyor.

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanmak için bileti beyaz güvercine çektirdiğini belirten Demet Öztürk, "Yılbaşı çekilişinde 35 milyon lira büyük ikramiye var. İnşallah talih kuşu bana şans getirir. Eğer bana çıkarsa eşimin işlerini büyütüp kendime ve aileme ev ve araba almayı düşünüyorum" dedi.

Milli Piyango bileti satışının yılbaşına sayılı günler kala hızlandığını belirten işyeri sahibi Metin Kazak ise, "Piyango biletlerine yoğun ilgi var. Genelde vatandaşlar her yıl olduğu gibi çeyrek bilet satın alıyorlar. Son günlerde satışlar bir hayli çoğaldı. Vatandaşların biletlerini almak için son güne kadar bekliyorlar. O zamana kadar biletlerde tükenebiliyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beyaz Güvercinler Şans Dağıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement