Beyaz Saray, Wiles'ın görevden alınacağı iddiasına 'tamamen yalan' dedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beyaz Saray, Wiles'ın görevden alınacağı iddiasına 'tamamen yalan' dedi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

ABD Başkanı Donald Trump, Özel Kalemi Susie Wiles'ı görevden almayı düşündüğü yönündeki Politico haberini yalanladı. Beyaz Saray ise haberi 'tamamen yalan' olarak nitelendirdi; Wiles'ın sadık ve en uzun süredir görevde olan özel kalem ve güvenilir bir danışman olduğunu belirtti.

ABD Başkanı Donald Trump, Özel Kalemi Susie Wiles'ı görevden almayı düşündüğü yönündeki iddianın doğru olmadığını belirtti.

ABD Başkanı Trump, Politico adlı siyasi derginin "Wiles'ın görevinden alınabileceği" yönündeki haberine yanıt verdi.

Beyaz Saray tarafından Politico'ya gönderilen açıklamada, "Tamamen yalan haber. Politico'nun gerçekleri, dürüstlüğü ya da dürüst gazeteciliği umursamadığını biliyorum, işte bu yüzden onları Beyaz Saray'dan kovdum." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, "Susie Wiles, sadık ve en uzun süredir görevde olan özel kalemimdir. En başından beri benimle birlikte, kendisi güvenilir bir danışmanım ve ona tamamen güveniyorum." değerlendirmesi yapıldı.

Politico gün içinde yayımladığı ve sürece yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, Trump'ın Wiles'ı görevden almayı düşündüğünü iddia etmişti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.