Beykoz'da çıkan orman yangınları kontrol altına alındı - Son Dakika
Güncel

Beykoz'da çıkan orman yangınları kontrol altına alındı

Beykoz'da Anadolu Feneri ve Poyrazköy mevkiinde çıkan orman yangınları, karadan ve havadan yapılan müdahale sonucunda kontrol altına alındı. Yangında 10 hektarlık alan zarar gördü. İstanbul Valiliği'nin açıklamasına göre, yangına 50 araç, 120 personel, 1 helikopter, 10 TOMA ve bir bot müdahale etti.

26.07.2023 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEYKOZ'da iki ayrı noktada çıkan orman yangınları kontrol altına alındı. Anadolu Feneri ve Poyrazköy mevkiinde çıkan yangında 10 hektarlık alan zarar gördü.

Yangın, 15.45 sıralarında Anadolu Feneri ve Poyrazköy mevkiinde çıktı. Yangına karadan ve havadan yapılan müdahalede 50 araç ve 120 personel görev aldı. Yangının yerleşim yerlerine sıçramaması için büyük çaba sarf edildi. Ekiplerin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Yangında 10 hektarlık alan zarar gördü. Yangınla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, yangınla ilgili ihbarın 15.44'de geldiği belirtildi. Açıklamada, İstanbul İtfaiyesi'nin 20 araç ve 54 personelle, Orman Bölge Müdürlüğü'nün 17 arazöz, 1 helikopter ve 60 personelle, AFAD'ın 2 araç ve 6 personelle, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün 10 TOMA ile, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın bir bot ile yangına müdahale ettiği vurgulandı.

Beykoz\'da çıkan orman yangınları kontrol altına alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beykoz'da çıkan orman yangınları kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement