Beykoz'daki sarp kayalıkta mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beykoz'daki sarp kayalıkta mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

18.03.2022 19:58  Güncelleme: 20:34

İstanbul Valiliği, Beykoz'daki sarp kayalıkta mahsur kalan 4 kişinin Sahil Güvenlik personeli tarafından kurtarıldığını bildirdi.

İstanbul Valiliği, Beykoz'daki sarp kayalıkta mahsur kalan 4 kişinin Sahil Güvenlik personeli tarafından kurtarıldığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Anadolu Kavağı'nda, ormanlık bölgedeki sarp kayalık alanda 4 kişinin mahsur kaldığı belirtildi.

Sahil Güvenlik Marmara Boğazlar ve Bölge Komutanlığı ekiplerinin çalışmaları sonucu bu kişilerin konumları tespit edildikten sonra kurtarma çalışması başlatıldığı kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Sarıyer'den olay yerine ulaşan DEGAK Sahil Güvenlik Özel Dalış Timi (DEGAK-4), yürüttüğü titiz çalışma ile 4 vatandaşımızı kurtardı. 112 Sağlık ekipleri tarafından yapılan muayenelerinde sağlık durumları iyi olan vatandaşlarımıza 'geçmiş olsun' diyor; büyük bir gayret ve özveri gösteren kahraman Sahil Güvenlik personelimizi tebrik ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beykoz'daki sarp kayalıkta mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı - Son Dakika


Advertisement