Beylikdüzü'nde ikamet eden şehit aileleri, gazi ve yaşlılar için Yaşlılar Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, beraberindekilerle birlikte önce 78 yaşındaki Havva Peker'i ziyaret etti. Eşi, 12 Eylül döneminde İstanbul'da 9 kurşunla vurulan ve birkaç ay sonra hayatını kaybeden Peker'in evine konuk olan Başkan Yardımcısı Yeşil, ailenin sorunlarını da dinledi. Ziyaretler Kore Gazisi Ruhan Böke ve evinde tedavi gören parkinson hastası Mehmet Muti Olur ile devam etti.
Başkan Yardımcısı Yeşil, ziyaret ettiği yaşlılara Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamlarını iletti. Başkan Yardımcısı Yeşil misafir olduğu evlere hediye olarak tansiyon ölçme aleti ve kitap takdim etti. Ziyaretlerde hazır bulunan Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özen Gökçayoğlu da tansiyon aletinin nasıl kullanılacağını, tatbik ederek anlattı.
Huzurevi sakinlerine karanfil
Başkan Yardımcısı Yeşil, Yaşlılar Haftası dolayısıyla son olarak ilçedeki Avrupa Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Burada tüm yaşlılara ve çalışanlara karanfil veren Yeşil, yaşlılarla tek tek sohbet ederek dertlerini dinledi.
Son Dakika › Güncel › Beylikdüzü Belediyesi'nden Yaşlılar Haftası Özel Ziyaretler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.