Beylikdüzü Beyaş'ta 80 Daire Sahibini Buldu - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Beyaş'ta 80 Daire Sahibini Buldu

Beylikdüzü Beyaş\'ta 80 Daire Sahibini Buldu

BEYAŞ Konutları anahtar teslim töreninde Başkan Uzun, herkese huzurlu bir yaşam diledi.

12.05.2012 15:24

Beylikdüzü Belediyesi iştiraklerinden BEYAŞ konutları teslim edilmeye başlandı. Yapımı devam eden 236 daireden, ilk etapta kura çekimiyle 2+1 daireden 80'i, hak sahibine verildi. Anahtar teslim törenine Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un yanı sıra AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, BEYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aluç, müteahhit firmanın yetkilileri ve hak sahibi vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Başkan Yusuf Uzun, bitakım sorunlar yaşanan BEYAŞ Konutları ile ilgili sorunları göreve geldikten sonra çözdüklerini dile getirdi. Uzun, "BEYAŞ'ta çökmüş bir sistemi ayağa kaldırdık. Konutların bu hale getirilmesinde yüklenici firma ANKA ve BEYAŞ yetkililerinin yoğun çabası oldu. Konutlarda ikamet edecek ailelerimize huzurlu bir yaşantı diliyorum. Kalan diğer konutlar da yaklaşık üç ay içerisinde bitirilecek. Onların tapularını da en kısa sürede hak sahiplerine vereceğiz" diye konuştu.

Törende konuşan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Bülbüllü ve BEYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aluç da katkılarından dolayı Belediye Başkanı Uzun ve yüklenici firma ANKA yetkililerine teşekkür ettiler. Tören sonrası temsili olarak iki hak sahibi İlhan Akça ve Sedef Songür'e evlerinin anahtarları teslim edildi. Anahtarlarını alan vatandaşlar Başkan Uzun'a teşekkür ederek, "Burada çok sıkıntı yaşandı ancak Yusuf Uzun göreve geldikten sonra hakkın emin ellerde zayi olmayacağına inanıyorduk ve öyle oldu. Evimize kavuştuk, şimdi çok mutluyuz" şeklinde düşüncelerini dile getirdiler. Başkan Uzun ve beraberindekiler daha sonra daireleri gezdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Beyaş'ta 80 Daire Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement