Beylikdüzü'nde Bayram Programları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Bayram Programları Devam Ediyor

Beylikdüzü\'nde Bayram Programları Devam Ediyor

AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı bayramlaşma programı Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

29.10.2012 11:36

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve protokolün tebrikleri kabulü ile başladı. Programa, İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Nureddin Nebati, AK Parti İstanbul İl Başkanı'nı temsilen İl Koordinatörü Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, AK Parti Beylikdüzü Eski İlçe Başkanı Hasan Ayhan Bilgiç, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanları Ercan Ay, Ayhan Başarır, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un babası Hasan Uzun ve çok sayıda partili katıldı.

Bayram kutlama programında günün önemine ilişkin yapılan konuşmalarda birlik beraberlik mesajları verilirken programa ev sahipliği yapan İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, konuşmasına şehir dışında olan Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamlarını ileterek başladı. Bülbüllü, "Katılımınız ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum" diyerek tüm katılımcıların bayramını kutladı. AK Parti'nin icraatlarından da bahseden İlçe Başkanı Bülbüllü "Hep birlikte Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

BAŞKAN DANIŞMANI ERCAN AY, MHP İLÇE TEŞKİLATI'YLA BAYRAMLAŞMADA BULUŞTU

Bir bayramlaşma da MHP Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nda yapıldı. MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına Başkan Danışmanı Ercan Ay, katıldı. MHP Meclis üyesi Halit Tuna ve partililerin de hazır bulunduğu bayramlaşmada Başkan Danışmanı Ay, saadet, huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Bayram Programları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement