Beylikdüzü'nde Dolu Dolu Ramazan - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Dolu Dolu Ramazan

Beylikdüzü\'nde Dolu Dolu Ramazan

Sokak iftarları, konser ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı Beylikdüzü Ramazan programı dolu dolu geçiyor.

02.08.2012 14:14  Güncelleme: 14:31

Beylikdüzü'nde Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Her gün müzik, sohbet ve yarışma gibi programların yer aldığı alanda bu kez Eşref Ziya Terzi konuk oldu. Ezgilere kattığı eşsiz yorumuyla müzikseverlerin beğenisini kazanan Terzi, unutulmaz bir akşam yaşattı. İlçenin son derece modern bir yapı olarak görüldüğünü ifade eden sanatçıya, Belediye Başkanı Yusuf Uzun çiçek takdim etti.

Başkan Uzun'dan sokak iftarlarına davet!

Dün ayrıca, Adnan Kahveci Mahallesi 2. Kısım'da sokak iftarı verildi. Vatandaşlardan büyük ilgi gören iftar programına katılan Başkan Uzun, kalabalık iftar sofralarına katılarak, dostluğu, bereketi paylaştıklarını dile getirdi. Başkan Uzun iftar yemeğine iştirak eden vatandaşlara teşekkür etti. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü de yaptığı konuşmada iftar yemeğine katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Yörük çadırı'nda çay keyfi

Bu arada, Beylikdüzü Etkinlik Alanı'na gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Belediye Başkan yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleriyle vatandaşları ziyaret etti. Yörük Çadırı'nda çay içen protokol üyeleri, daha sonra AK Nokta'da partililerle sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Dolu Dolu Ramazan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement