Beylikdüzü'nde Yeni Yollar Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Yeni Yollar Açılıyor

Beylikdüzü\'nde Yeni Yollar Açılıyor

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; yeni yol açma, malzeme serimi ve yol genişletme çalışmalarına hızla devam ediyor.

05.11.2014 08:37  Güncelleme: 08:44

Yapılan çalışmalarla şu ana kadar Beylikdüzü'nde 25 adet yeni yol açıldı.

Beylikdüzü'ne yeni yollar yapılıyor. İlçede kapsamlı çalışmalarını yürüten Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı tespitler sonucu gerekli görülen mahalle ve sokaklarda yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adnan Kahveci, Dereağzı, Gürpınar, Kavaklı ve Yakuplu Mahalleleri'nde bulunan toplam 3 bin metre uzunluğundaki 25 cadde ve sokağa bugüne kadar 24 bin 515 ton malzeme serimi gerçekleştirdi.

Yaklaşık 47 Bin Ton Malzeme Serimi…

Yeni yol açma çalışmalarına ek olarak, malzeme serimi uygulamalarını da hayata geçiren Belediye ekipleri; Barış, Dereağzı, Gürpınar, Kavaklı, Marmara, Sahil, Yakuplu, Büyükşehir ve Adnan Kahveci Mahalleleri'nde yer alan 95 adet cadde ve sokakta 18 bin metre uzunluğundaki yola 46 bin 185 ton malzeme serimini de tamamladı.

"Sorunsuz Ulaşım Ağı"

Alt ve üst yapı çalışmalarında ilçenin gerekliliklerini ön plana alacaklarını vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'nde ne ulaşımın ne de trafiğin sorun olmasını istemiyoruz. Güvenli ve sağlıklı ulaşım alt yapısı için plan ve projelerimizi derinlemesine hazırlıyoruz. Çalışmalarımız bu vizyonla devam edecek ve Beylikdüzü sorunsuz bir ulaşım ağına kavuşacak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Yeni Yollar Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement