Beylikdüzü Sanatsal Etkinliklere Doyuyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Sanatsal Etkinliklere Doyuyor

Beylikdüzü Sanatsal Etkinliklere Doyuyor

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde kültürel faaliyetler hız kesmeden devam ediyor.

29.04.2013 15:29

Young İstanbul Grubu'nun unutulmayacak Türk Müziği konseri ve "Hırsız" adlı tiyatro gösterisi izleyicilerden tam not aldı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde hafta sonları birbirinden keyifli etkinliklere sahne oluyor. BKM'de Young İstanbul Grubu'nun Türk Müziğine yeni bir ritim katarak verdikleri konser ve Fırat Kültür Merkezi oyuncularının sergilediği "Hırsız" adlı komedi oyunu da sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

Hırsızlar Borcunu Ödedi

Fırat Kültür Merkezi Tiyatro Grubu 'Hırsız ' adlı oyunlarıyla tiyatroseverler için 'Perde' dedi. Gerçek bir hayat hikâyesinden yola çıkılarak hazırlanan oyunda Selim ve iş ortağı Nihat'ın maceraları anlatılıyor. Hırsızlık mesleğinde kariyer yapan iki kafadar hapse üşer. Hapisten kurtulmanın yolunu ararken karşılarına ilim irfan sahibi bir zat olan Muhittin çıkar ve onlara vicdan azabından kurtulmalarının reçetesini sunar. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan oyun Beylikdüzü halkını tiyatro dolu bir geceye doyurdu.

Young İstanbul'dan Türk Müziği Resitali

Türk müziğini yeniden derleyerek, farklı bir ritim ile sunan Young İstanbul Grubu da alışılagelmiş müzik yapımlarının dışındaki şovu ile Beylikdüzü'nde güzel bir konser verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Sanatsal Etkinliklere Doyuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement