Beyoğlu'nda korkutan yangın! 11 kişi tahliye edildi - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda korkutan yangın! 11 kişi tahliye edildi

Beyoğlu'ndaki 5 katlı bir apartmanda yangın çıktı. Bitişik binalara da sıçrayan yangın sırasında itfaiye ekipleri 2'si çocuk 11 kişiyi tahliye etti. Çevrede büyük paniğe neden olan yangın, yoğun çalışma sonucunda kontrol altına alındı.

05.04.2024 14:46  Güncelleme: 14:49

İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü yangını Türkiye'yi derinden etkilerken, bu kez Beyoğlu'nda korkutan bir yangın meydana geldi. 5 katlı apartmanın 2'nci katında çıkan yangın, bitişikteki binalara da sıçradı.

İTFAİYE EKİPLERİ OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Bülbül Mahallesi Büyükkırlangıç Sokak'ta bulunan apartmanda çıkan ve bitişik binalara da sıçrayan yangının ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Beyoğlu'nda korkutan yangın! Bitişik iki binadan alevler yükseldi

YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Binalarda bulunan 2'si çocuk 11 kişi itfaiye ekiplerince tahliye edilerek kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Beyoğlu'nda korkutan yangın! Bitişik iki binadan alevler yükseldi

YANGINDAN ETKİLENENLERE AMBULANSTA MÜDAHALE

Kurtarılan ve hafif şekilde dumandan etkilenen apartman sakinlerine ambulansta müdahale edildi. İtfaiye ekipleri, hasara neden olan yangını söndürdükten sonra soğutma çalışması yaptı.

Beyoğlu\'nda korkutan yangın! 11 kişi tahliye edildi

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda korkutan yangın! 11 kişi tahliye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Yasin Eroglu: Bu yangıları bilerek mi çıkarıyorlar ? Belediyeleri kaybetmenin acısı olarak ? Son günlerde bu kaçıncı yangın ? Yani insan düşünmeden edemiyor. 20 51 Yanıtla
    Murat Cimenci: hayırdır yasin eroglu seçimle nasıl bir bağ kurdun demekki 22 yıldır siz seçim kaybettikçe bu olayları yapiyordunuz 16 6 Yasin Eroglu: 2019 a kadar erdoğanı desteklemiş biri olarak hiç seçim kaybetmedim. Ama artık Erdoğanı zamanı bitti. Ülke olarak 1 sene şampiyon olamayan teknik direktörü bile hemen kovarken. 2020 dem beri ekonomi Bodrum katında cirit atarken neden halen savunuyorsunuz. Yani tek sorun ekonomi de değil her ne kadar en büyük seben olsada. 13 5
  • Ankara null: sabotaj 2 0 Yanıtla
  • Kamil Ateş: Almanyada’da devamlı yangın çıkıyo Ne yani bilerekmi Çıkartılıyo ? 0 0 Yanıtla

Advertisement