Beyoğlu'nda Tanır Şanlı cinayeti şüphelileri adliyeye sevk edildi - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda Tanır Şanlı cinayeti şüphelileri adliyeye sevk edildi

Beyoğlu\'nda Tanır Şanlı cinayeti şüphelileri adliyeye sevk edildi

Beyoğlu'nda Tanır Şanlı'nın motosikletli 2 kişi tarafından silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Hamdullah A. ve Salim Ç'nin, Şanlı ile aralarında husumet olduğu için olay yerine giderek ateş ettiklerini itiraf ettikleri öğrenildi. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

11.08.2023 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda, Tanır Şanlı'nın motosikletli 2 kişi tarafından silahla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kocatepe Mahallesi Tarlabaşı Bulvarı'nda 7 Ağustos'ta gece saatlerinde Tanır Şanlı'nın (36) ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında yakalanan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İfadeleri alınan şüphelilerden Hamdullah A. ve Salim Ç'nin, Şanlı ile aralarında husumet olduğu için motosikletle olay yerine giderek ateş ettiklerini söylediği öğrenildi.

Hamdullah A. ve Salim Ç. ile 2 şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderildi.

Olay

Beyoğlu'nda 7 Ağustos'ta motosikletli 2 kişi tarafından Tanır Şanlı ve yanındaki arkadaşı Berat Karadaban'a silahla ateş açılmıştı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Tanır Şanlı hayatını kaybetmişti.

Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Tanır Şanlı cinayeti şüphelileri adliyeye sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement