Beypazarı'nda Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Beypazarı'nda Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Beypazarı\'nda Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Ankara-Beypazarı yolunda bir yolcu minibüsüyle kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

16.07.2012 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara- Beypazarı yolunda bir yolcu minibüsüyle kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Ankara-Beypazarı yolu, Güdül Beklemesi Fatma Hanım Çiftliği Kavşağı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Beypazarı istikametine gitmekte olan Hüseyin Akın (25) idaresindeki kamyonet ile Ankara yönüne giden yolcu minibüsü kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet yol kenarına savruldu. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri, olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Kazada ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Hüseyin Akın, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüste bulanan 27 yolcudan 5'i yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Ayaş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ankara-Beypazarı yolu, kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçlar, çekici marifetiyle kaldırıldıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beypazarı'nda Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement