Beyşehir Gölü'nde Bayram Tatilinde de Av Yasağı Denetimleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Beyşehir Gölü'nde Bayram Tatilinde de Av Yasağı Denetimleri Devam Ediyor

Beyşehir Gölü\'nde Bayram Tatilinde de Av Yasağı Denetimleri Devam Ediyor

Beyşehir Gölü'nde 15 Mart'ta başlayan balık av yasağı, 9 günlük bayram tatili süresince de denetlenmeye devam ediyor. Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, göl çevresinde 24 saat boyunca denetimlerini sürdürüyor. Jandarma ekipleri de çalışmalara destek veriyor. Yapılan denetimlerde av yasağına aykırı av malzemeleri ele geçirildi ve kaçak avlanmaya geçit verilmediği vurgulandı.

14.04.2024 14:57  Güncelleme: 14:58

Beyşehir Gölü'nde av yasağına yönelik gerçekleştirilen denetimler 9 günlük bayram tatilinde de devam etti.

Konya ve Isparta illeri sınırları içerisinde yer alan gölde 15 Mart'ta başlayan balık av yasağı sürüyor. 15 Haziran'a kadar devam edecek av yasağına ilişkin olarak ekipler denetimlerini sürdürüyor.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, 24 saat boyunca göl çevresinde mesai yürütüyor. Çalışmalara jandarma ekipleri de destek veriyor.

Denetimlere ilçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Özver de eşlik ediyor. Su kontrol ekiplerince yapılan son denetimlerde bulundurulması yasak olan av malzemelerinin ele geçirildiği duyuruldu.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, av yasağı süresince kaçak avlanmaya geçit verilmediğine ve bundan sonra da verilmeyeceğine vurgu yapılarak, yasak dönemde ele geçirilen tekne ve av malzemelerine el konulduğu belirtildi.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyşehir Gölü'nde Bayram Tatilinde de Av Yasağı Denetimleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement