- Biden, Beyaz Saray'da Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi
Biden, Katar'ı ABD'nin NATO dışı önemli bir müttefiki olarak belirlemeyi planlıyor
WASHINGTON - ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi. Biden, Katar'ı ABD'nin NATO dışı önemli bir müttefiki olarak belirlemeyi planladığını açıkladı.
ABD Başkanı Joe Biden, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Beyaz Saray'da bir araya geldi. Biden görüşme öncesi yaptığı açıklamada, Katar'ı Orta Doğu'da ABD'nin NATO dışı önemli bir müttefiki olarak belirlemeyi planladığını duyurdu.
Biden ve Al Sani'nin Orta Doğu'da güvenlik ve refah, küresel enerji kaynakları, Afganistan ve daha fazlasını içeren bir dizi konuyu ele alması bekleniyor.
Son Dakika › Güncel › Biden, Beyaz Saray'da Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldiBiden, Katar'ı ABD'nin NATO dışı önemli bir müttefiki olarak belirlemeyi planlıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?