Bilecik'te Oto Hırsızlığı ve Resmi Belge Sahteciliği Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Oto Hırsızlığı ve Resmi Belge Sahteciliği Şüphelileri Yakalandı

Bilecik\'te Oto Hırsızlığı ve Resmi Belge Sahteciliği Şüphelileri Yakalandı

Bilecik'te oto hırsızlığı ve resmi belge sahteciliği yaptığı şüphesiyle gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 200 bin TL değerindeki oto hırsızlığı ve resmi belgede sahtecilik olayına karıştığı düşünülen şüpheliler Bursa'da yakalandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada ise çeşitli suç aletleri ele geçirildi.

30.09.2023 23:14

Bilecik'te oto hırsızlığı ve resmi belge sahteciliği yaptığı şüphesiyle gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipler, "Kesik Şase Operasyonu" adlı başlattığı operasyonda maddi zararı 200 bin TL olan oto hırsızlığı ve resmi belgede sahtecilik olayında 2 şüpheliye ulaştı. Ekipler tarafından PTS sisteminden 7 bin araç, 50 noktadan 380 saatlik, ikamet ve işyeri güvenlik kamerası ile KGYS görüntüleri izlenerek Ö.K. ve S.B. isimli şüpheliler Bursa'da oldukları tespit edildi. Bursa'nın Gürsu ilçesinde Bursa Asayiş Şube, Gürsu İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan eş zamanlı şafak operasyonu neticesinde Ö.K. ve S.B. isimli şüpheliler yakalandı. Bulundukları yerde yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız çift kırma markasız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız el yapımı tabanca, 33 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 2 adet araca ait kesilmiş şaşe parçası, 4 adet araç ruhsatı, Bilecik'te çalınan bir araca ait sökülmüş 4 adet jant ve lastik takımı ekiplerce ele geçirildi.

Bursa'da gözaltına alınan şüpheliler, ekipler tarafından Bilecik'e getirildi. Çıkarıldıkları mahkemede S.B. isimli şahıs serbest bırakılırken, Ö.K isimli şahıs tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Oto Hırsızlığı ve Resmi Belge Sahteciliği Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement