Bilgisayar Mühendisini Öldüren 17 Yaşındaki M.a. Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bilgisayar Mühendisini Öldüren 17 Yaşındaki M.a. Tutuklandı

KARTAL'da bir GSM operatöründe bilgisayar mühendisi olarak çalışan 36 yaşındaki Volkan Karadeli'yi bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen M.A., "Tasarlayarak adam öldürme" ve "Kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık" suçlarından tutuklandı.

07.04.2017 18:54

KARTAL'da bir GSM operatöründe bilgisayar mühendisi olarak çalışan 36 yaşındaki Volkan Karadeli'yi bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen  M.A., "Tasarlayarak adam öldürme" ve "Kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık" suçlarından tutuklandı.

Kartal'da 3 Mart 2017 tarihinde bir GSM operatöründe bilgisayar mühendisi olarak çalışan 36 yaşındaki Volkan Karadeli'yi evinde sırtından ve kollarından bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki M.A., olaydan sonra kaçtığı Adana Seyhan'da yakalanarak İstanbul'a getirildi.

İstanbul Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na çıkarılan M.A., savcılık sorgusunun ardından tutuklanması talebiyle 5. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

İstanbul Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliği, M.A.'yı, "Tasarlayarak adam öldürme" ve "Kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık" suçlarından tutuklanmasına karar verdi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilgisayar Mühendisini Öldüren 17 Yaşındaki M.a. Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement