Bakan Işık: AK Parti'nin Oyları Değişmedi - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık: AK Parti'nin Oyları Değişmedi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Son günlerde gelişen olaylarla ilgili AK Parti'nin oylarında bir düşüş yok." dedi.

03.01.2014 12:59  Güncelleme: 16:13

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Son günlerde gelişen olaylar sonucu AK Parti'nin oylarını sandıkta göreceğiz. Şu anda yapılan kamuoyu yoklamaları bu olayların bir tertip olduğu noktasında. AK Parti'nin oylarında beklenen düşüş olmadığını görüyoruz. Ufak bir kıpırdamanın da olduğunu görüyoruz." dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanı Fikri Işık, göreve başlamasının ardından Tekirdağ'ı ziyaret etti. Sabah saatlerinde İstanbul'dan kara yolu ile Tekirdağ'a gelen Bakan Işık, ilk olarak Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti.

"OYLARDA HERHANGİ BİR AZALMA YOK"

Tekirdağ Ramada Otele yapılacak olan Kamu-Üniversite- Sanayi İşbirliği Bölgesel toplantısının öncesinde Vali Yerlikaya ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunan Bakan Işık, İstanbul'da yaşanan yolsuzluk operasyonlarının AK Parti'ye yansımasını değerlendirdi.

Son dönemlerde yaşanan olayların ardından AK Parti'nin oylarında herhangi bir azalma görülmediğini kaydeden Bakan Işık, "Olayların halk tarafından itibar görmediği halkın aslında bu işe tepki gösterdiğini de ortaya koydu. İstanbul' da Ankara' da Büyükşehir seçimleri ile ilgili önümüzdeki süreçte daha çok anketler çıkacak. Daha çok çalışmalar yapılacak. Bizde sonuçta halkın içindeyiz. Halkın nabzını tutuyoruz. Gördüğümüz şu, halkımızın bu noktadaki bu bir yolsuzluk operasyonu değil siyasi bir dizayn operasyonu kanaati perçinlenmiş durumda. İnşallah bu seçimlerde de, yine o 7 seçimin oldu gün güçlü çıkacak" şeklinde konuştu.

"ASYAPORT AMBARLI LİMANINDAN PERFORMANSI DAHA BÜYÜK"

Ziyaret sırasında Tekirdağ'a yapılacak olan Asyaport Limanı hakkınd Bakan Işık'a bilgi veren Tekirdağ Valisi Ali Yerli Kaya, ise "Yapılan Avrupa'nın 3. büyük limanı olan Asyaport. Ambarlı Limanın performansından daha büyük bir liman. Bu limandan sonra Tekirdağ Ekonomisinin ikiye ayrılacağını en iyi Tekirdağ biliyor. Tam kapasiteyle inşallah bu yıl hizmete girdiğinde 3 bin kişi çalışacak. 3 milyarla 2012 vergi performansımız var. Bu rekor en az 3 milyar da Asyaport' tan gelecek. Bu limanla afiliye olan Organize sanayi bölgesi 3 tane vermiş olduğumuz söze inandığı için sizler tarafından imzalandı" dedi.

Tekirdağ Valilik makamında gerçekleşen ziyarete, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel katıldı.

Bakan Işık: AK Parti\'nin Oyları Değişmedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Işık: AK Parti'nin Oyları Değişmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • PAR: AKP,AKP,AKP,İLLEDE AKP BAŞKA PARTİ YOK 26 43 Yanıtla
  • kral bitlisli: bende hep chp ye oy verdım sımdı akpartıye oy kullanacam 33 34 Yanıtla
  • timur: akp yine büyük fark atacak 19 26 Yanıtla
  • ak gençlik: 5 MİLYON OY CHP YE GİDER,NERDEN Mİ .1-İŞSİZLER ORDUSUNDAN 2.ÖZEL GÜVENLİK ORDUSUNDAN 3.TÜRKOĞLU TÜRKLERDEN 4.İZMİR ,ANTALYA ,ÜSTÜNE GEÇEN SEÇİMİN OYLARINADA KATARSAK AKP BARAJI GEÇERMİ ORASINI BİLEMEM 16 24 Yanıtla
    dumrul: doğu bey diye yazan yüzde altmış deyince aziz nesin aklıma geldi 0 0
  • KARAMURAT: BENCEDE OYU DÜŞMEDİ, AZDA OLSA OY ORANI YUKARI ÇIKMIŞTIR. 13 16 Yanıtla
  • hasan: fena deyil yinede iyi aciklama yapmis ne mal adam 2 1 Yanıtla

Advertisement