'BİLİNİRLİĞİNİZ De Kalitenizle Birlikte Artıyor' - Son Dakika
Güncel

'BİLİNİRLİĞİNİZ De Kalitenizle Birlikte Artıyor'

\'BİLİNİRLİĞİNİZ De Kalitenizle Birlikte Artıyor\'

Sait Gürsoy'la Başarıya Doğru programının yapımcı ve sunucusu Eğitimci Yazar Sait Gürsoy, Uluslararası Antalya Üniversitesi'ni (UAÜ) ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Cihat Göktepe ile görüştü.

06.02.2015 16:04

Özellikle üniversiteye hazırlanan öğrenciler tarafından yakından tanınan ve takip edilen Sait Gürsoy ve program ekibinden Turgut Özay, Rektör Prof. Göktepe ve ilgili müdürlerle UAÜ kampüsünde öğle yemeğinde bir araya geldi. Türkiye'nin eğitim sistemi ve UAÜ'nün yakaladığı başarı grafiği gibi konuları görüşen taraflar, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Uluslararası Antalya Üniversitesi'nin bilinirliğini, kalitesi ile birlikte gün geçtikçe artırdığını ifade eden Sait Gürsoy, "Bu kadar kısa sürede böyle bir kaliteyi yakalamanız geleceğiniz adına ümit verici" şeklinde konuştu. Öğrencilerin tercih zamanında karar vermekte zorlandıklarını belirten Prof. Cihat Göktepe, Gürsoy ve Özay'a yol gösterici programlarla önemli boşluğu doldurduklarını söyledi. Hedeflerinin büyük olduğunu hatırlatan Rektör Göktepe, özverili çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini, kaliteden asla ödün vermeyeceklerini hatırlattı.

Eğitimci Yazar Sait Gürsoy UAÜ'nün başarısından dolayı Rektör Göktepe ve üniversite çalışanlarını tebrik etti. Prof. Dr. Cihat Göktepe, ziyaretleri için şükranlarını sunarak günün anısına Sait Gürsoy'a plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'BİLİNİRLİĞİNİZ De Kalitenizle Birlikte Artıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement