Bilirkişi Alparslan Arslan'ın İkinci İncelemede Telefonu Çalıştıramadı - Son Dakika
Güncel

Bilirkişi Alparslan Arslan'ın İkinci İncelemede Telefonu Çalıştıramadı

Bilirkişi Alparslan Arslan\'ın İkinci İncelemede Telefonu Çalıştıramadı

Dha İstanbul- Alparslan Arslan'ın Telefonunda 5 Bin 400 Mail Adresi Bulan Bilirkişi İkinci İncelemede Telefonu Çalıştıramadı

12.03.2011 01:49

DHA İSTANBUL- ALPARSLAN ARSLAN'IN TELEFONUNDA 5 BİN 400 MAİL ADRESİ BULAN BİLİRKİŞİ İKİNCİ İNCELEMEDE TELEFONU ÇALIŞTIRAMADI

*Bilirkişinin gerekçesi ise telefonun uzun süre kullanılmaması

*Birinci Ergenekon davasının 177. duruşması sona erdi

*Duruşma 12 Nisan tarihine ertelendi

Birinci Ergenekon davasının 177'nci duruşması sona erdi. Davaya bakan 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti sanık ve avukatlarının taleplerini celse arasında değerlendirilmesine karar verdi. İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün de aralarında bulunduğu 21 tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren heyet, duruşmayı 12 Nisan Salı gününe erteledi.

BİLİRKİŞİDEN İLGİNÇ GEREKÇE

Bu arada Danıştay tetikçisi Alpaslan Arslan'ın cep telefonunda aralarında bir kısım sanıklara da ait olan 5 bin 400 mail adresinin hangi tarihte yüklendiğine ilişkin bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Yeminli bilirkişi Murat Akman imzalı raporda telefonun bilgisayar ortamında donanım olarak tanıtılmak istendiği ancak cep telefonunun donanım olarak bilgisayara tanıtılamadığı belirtildi. Raporda buna gerekçe olarak ise telefonun uzun süre kullanılmadığı gösterildi.

Arslan'ın telefonunda 5 bin 400 mailin bulunduğu yine aynı bilirkişi tarafından belirlenmişti. Davanın tutuklu sanığı Sevgi Erenerol'un avukatı Vural Ergül, ikinci Ergenekon davasının tutuklu sanığı Teğmen Mehmet Ali Çelebi'nin telefonuna sehven yapılan yükleme gibi Arslan'ın telefonuna da bu tür bir yüklemenin yapıldığını öne sürmüş, yüklemelerin hangi tarihte yapılmasının sorulmasını talep etmişti.

Haber-Kamera: Cem TURSUN İSTANBUL- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilirkişi Alparslan Arslan'ın İkinci İncelemede Telefonu Çalıştıramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement