Bilkent Holding'de Atama... - Son Dakika
Güncel

Bilkent Holding'de Atama...

Bilkent Holding\'de Atama...

Yeni görevlendirmenin ardından, İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü ile Personel ve Özlük İşleri Grup Müdürlüğü de Burcu Dilek Diler'e doğrudan bağlı olacak.

08.05.2017 14:28  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepe Servis ve Yönetim, Tepe Savunma ve Güvenlik, Tepe Güvenlik, BCC Catering ve Tepe İSG şirketlerinin oluşturduğu yaklaşık 23 bin çalışanı ile hizmet veren Bilkent Holding Kurumsal Hizmetler Grubu'nun Sorumlu İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Direktörlüğü görevine Burcu Dilek Diler atandı.

Diler, profesyonel iş yaşamına 2001 yılında MRI International'da proje uzmanı olarak başladı. 2003 yılında Doğuş Otomotiv'de kariyerine farklı bir yön çizerek insan kaynakları alanına geçiş yaptı. Doğuş Otomotiv'de başarılı işlere imza atan Diler, bu süreçte İK Uzmanlığı'ndan, İK Vekil Müdürlüğü'ne kademeli olarak terfi etti. Daha sonra Deva Holding'de İK Müdürü olarak kariyerini sürdürdü. Diler, Pronet Güvenlik'te; İnsan Kaynakları, İşe Alım, Organizasyonel Gelişim, Personel ve Özlük İşleri, Eğitim, İdari İşler ve Satış Gücü Etkinliği'nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevi ile geniş bir sorumluluk üstlendi.

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlayan Burcu Dilek Diler, aynı zamanda İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde dış ticaret ve pazarlama yönetimi eğitimi aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilkent Holding'de Atama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement