Billionaire Club İstanbul'da Yılın Partisi - Son Dakika
Güncel

Billionaire Club İstanbul'da Yılın Partisi

Billionaire Club İstanbul\'da Yılın Partisi

Retro PerAModa Group partisi ünlü modacıları buluşturuyor

15.02.2013 12:50

PerA Moda Group'tan Billionaire Club İstanbul'da yılın partisi

PeraAModa'dan yine muhteşem bir etkinlik... Perakende, AVM ve moda sektörleri yöneticilerinin buluşma, birbirlerini tanımayan sektör temsilcilerinin ise tanışma adresi olan PerAModa Group organizasyonlarına bir yenisi daha ekleniyor. 7 Mart'ta İstanbul'un en elit ve popüler mekânlarından biri olan Billionaire Club İstanbul'da yapılacak olan 'RETRO PerAModa Partisi' için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Şimdiye dek birçok renkli partiye imza atan PerAModa Group, bu kez Retro PerAModa partisiyle eğlenceyi doruğa taşıyacak.

Görkemli gecede moda dünyasının ünlü isimleri yine en çarpıcı koleksiyonlarını gözler önüne serecek. Geceyi başarılı sunucular Sn. Tülay Beşir ve Sn. Volkan Karataş sunacak. İki başarılı sunucu en son MASKELİ VIP PerAModa partisinde başarılı ve keyifli sunumlarıyla göz doldurmuştu. Etkinlikte sırasıyla Irmak Ekim (Longplay by IE), Ahmet Giray Yılmaz (Deep Feeling), Koray Erkan (İki Yüzlü Koray Erkan) ve Şafak Tokur (Bağlama ve Zaman) defileleriyle podyumda yer alacak. Genç sanatçılar Vedat Behar ve Retrobüs Grubu'nun da konserleriyle tüm davetlileri retro müziğe doyuracağı geceye ünlü isimler de katılacak.

Peki muhteşem partide başka neler olacak? Star Dans ve Aze Mea işbirliğiyle PerAModa üyelerinden 7 çift danstaki tüm hünerlerini sergileyecek. PerAModa Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yıldırım retro DJ performansıyla eğlenceyi zirveye taşıyacak, Get Me Art Sanat Galerisi retro fotoğraf sergisi gerçekleştirecek, Wax Museum İstanbul Elvis Presley'in balmumu heykelini Billionarie'de sergileyecek, Bodroom Design retro partiye gelen davetlilerden dileyenlerin fotoğraflarını çekecek ve bu fotoğrafları PerAModa dergi kapağına uyarlayarak hediye edecek. Böylece girişte Bodroom Design'a fotoğraf çektiren herkes PerAModa Degi kapağında kapak yıldızı olacak. 2013'ün en iyi RETRO Partisi ve şimdiye kadar yapılmış en iyi PerAModa partisine hazırlanın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Billionaire Club İstanbul'da Yılın Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement