Bingöl'de Minübüs Şarampole Yuvarlandı: 4 Ölü, 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de Minübüs Şarampole Yuvarlandı: 4 Ölü, 10 Yaralı

Bingöl\'de Minübüs Şarampole Yuvarlandı: 4 Ölü, 10 Yaralı

Bingöl'de minübüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 10 yaralıBİNGÖL'ün Genç ilçesinde yolcu minübüs virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

21.09.2016 14:12

Bingöl'de minübüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 10 yaralı

BİNGÖL'ün Genç ilçesinde yolcu minübüs virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada 4 kişi öldü, 10 kişi ise yaralandı.

Kaza, bugün sabah saat 10.00 sıralarında Genç ilçesinin Yatansöğüt köyü yakınlarında meydana geldi. Gündoğdu köyü'nden Genç ilçe merkezine gitmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 BIZ 48 plakalı yolcu minübüsü, Yatansöğüt köyü yakınlarında aşırı hız yüzünden sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine virajı alamayarak yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada hurdaya dönen minübüste bulunan ve hepsi akraba olan Mesut Tozkoparan, Hüseyin Tozkoparan, Haydar Tozkoparan ve Bekir Ayvaz yaşamını yitiridi. Kazada, Mahmut Aslan, Osman Tozkoparan, Vesile Tozkoparan, Emin Ayvaz, Yusuf Ayvaz, Yıldız Ayvaz, Hamit Balkaya, Hasan Bingöl, Yusuf Demirbağ ve Mehmet Demirbağ ise yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan 6'sı Bingöl Devlet Hastanesi'ne durumu hafif olan 4'ü ise ambulanslarla Genç Devlet Hastanesi'n kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de Minübüs Şarampole Yuvarlandı: 4 Ölü, 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement