Bireksu, Ankara'da Sanat Rüzgarı Estirdi - Son Dakika
Güncel

Bireksu, Ankara'da Sanat Rüzgarı Estirdi

Bireksu, Ankara\'da Sanat Rüzgarı Estirdi

Birleşmiş Ressamlar Kulübü (BİRESKU), Türkiye çapındaki açtığı sergilerin en büyüğünü ve sekizinci sergisini 24 Kasım Öğretmenler Gününde görkemli bir törenle açtı.

27.11.2018 10:06

Birleşmiş Ressamlar Kulübü (BİRESKU), Türkiye çapındaki açtığı sergilerin en büyüğünü ve sekizinci sergisini 24 Kasım Öğretmenler Gününde görkemli bir törenle açtı.

Sosyal medya üzerinde 4 yıl önce kurulan ve 50 bin kişiden fazla üye sayısına ulaşan, Türkiye'deki en büyük sanat paylaşım grubu olan Birleşmiş Ressamlar Kulübü (BİRESKU), Türkiye çapındaki açtığı sergilerin en büyüğünü ve sekizinci sergisini 24 Kasım Öğretmenler Gününde görkemli bir törenle açtı. Türkiye'nin her bir ilinden katılımcısı olan 200'den fazla sanatçı ve 300'den fazla eser ile büyük bir başarıyı yakaladı. BİREKSU Kurucusu Tuncay Umay, farklı kültürleri, farklı coğrafyaları, farklı düşünceleri tek bir amaç etrafında toplamak istediklerini, sanatın birleştirici gücünü kullanarak mutluluğu bir çatı altında yakaladıklarını belirtti. Umay, BİREKSU'nun ne bir siyasi kimlik, ne bir galerilerin seçici, ayırıcı kimliğini taşımadığını, herkesi kucaklayan yapısıyla bu büyük başarısının altında yatan tek sırrı olduğunu söyledi.

400- 500 kişinin katılımıyla açılışı yapılan sergi, geleceğin sanatçıları küçük çocukların kurdeleyi kesmesiyle ziyarete açıldı. 30 Kasım'a kadar açık olan sergi ziyaretçilerini bekliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bireksu, Ankara'da Sanat Rüzgarı Estirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement