Birlik ve Beraberliğin Göstergesi Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Birlik ve Beraberliğin Göstergesi Bayramlaşma

Birlik ve Beraberliğin Göstergesi Bayramlaşma

Kurban Bayramının İkinci Günü Eyüp Belediyesi Ve Eyüp Kaymakamlığı Ortak Düzenledikleri Bayramlaşma Eyüp Ensari Konağı'nda Gerçekleştirildi.

18.11.2010 00:17  Güncelleme: 00:19

Kurban Bayramının ikinci günü Eyüp Belediyesi ve Eyüp Kaymakamlığı ortak düzenledikleri bayramlaşma Eyüp Ensari Konağı'nda gerçekleştirildi. Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Şahin, Zafer Güven ve Semih Dikyol'un ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşamaya İlçe Emniyet Müdürü Dursun Küçükyılmaz, gaziler, meclis üyeleri, Mahalle muhtarları ve esnaf katıldı.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Yardımcısı Sedat Şahin bir konuşma yaptı. Şahin "Bayramlar yakınlık demek ve küskünlerin barışması ve ayrılıkların bitirilmesi demek.

Birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi bayramlaşmalar çok önemli. Bayramlaşmalar insanları bir araya getirip birlik ve beraberliği güçlendirir. Bayramın birinci günü 38 şehidimiz için 38 kurban kestik. Bu çok güzel bir duyguydu. Birlik ve beraberliğimizin devam etmesini dileğinde bulunuyorum" dedi.

Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak'ta, bayramlaşmada dayanışmanın önemine değindi. Ensari Konağı'ndaki bayramlaşmanın ardından Kaymakam Osman Kaymak ve Başkan Yardımcısı Sedat Şahin İlçe Jandarma komutanlığında askerlerle bayramlaştı. Heyet daha sonra Eyüp Devlet Hastanesinde yatan hastaların bayramını kutladı. Bayram nedeniyle hastalara ve çalışanlara karanfil dağıtıldı.

Heyetin son durağı ise Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Eyüp Çocuk Yuvasıydı. Kaymakam Osman Kaymak'a ve Başkan Yardımcısı Sedat Şahin'e çocuklar sevgi gösterisinde bulundu. Burada çocuklara bayram harçlığı verildi ve oyuncak hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlik ve Beraberliğin Göstergesi Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement