BKSM'de Sherlock Holmes Tiyatro Oyunu - Son Dakika
Güncel

BKSM'de Sherlock Holmes Tiyatro Oyunu

BKSM\'de Sherlock Holmes Tiyatro Oyunu

Sherlock Holmes, Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi sahnesinde 19 Nisan Cuma saat 20:30'da katilin peşine düşüyor.

18.04.2013 10:14

Dünyanın en ünlü özel dedektifi Sherlock Holmes, Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM) sahnesinde 19 Nisan Cuma saat 20:30'da katilin peşine düşüyor…

Sir Arthur Conan Doyle'un ''Bohemya'da Skandal'' ve ''Danseden Adamlar'' adlı hikayelerinden Kerem Kobanbay tarafından uyarlanan oyun, Ak'la Kara Tiyatrosundan…

Burak Karaman ve Elif Erdal'ın yönettiği oyunda, Burak Karaman, Kerem Kobanbay, Beril Senvarol, Fatih Gülnar, Emre Törün, Arzu Akın, Tugay Erverdi, Hakan Çeliker, Mert Şişmanlar, Gülnur Badakal, Adem Türker rol alıyor.

İlk perdede çılgın dedektifimizin müşterisi Bohemya Kralı'dır. Irene Adler adlı bir kadının şantajından kurtulmak istemektedir. Sherlock Holmes ve Irene Adler'in zekaları çarpışırken, adeta bir satranç karşılaşmasına tanık oluruz.

İkinci perdede ise üç yıl sonraya gideriz. Bu kez müşteri Irene Adler'in eşi Godfrey Norton' dır ve Holmes ile görüştükten hemen sonra öldürülür. Katilin kim olduğunu bulmak dedektifimize düşer. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını sadece o görebilmektedir.

Yaş sınırımız 10 yaştır.

Sherlock Holmes, 19 Nisan Cuma Saat 20:30' da Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi' nde ( BKSM) Biletler bilet.basaksehir.bel.tr adresinde ve BKSM gişesinde.

İletişim: (212) 6691590 www.bahcesehirkultursanat.com

Bilet fiyatları;

1. Kategori…15.00 TL

2. Kategori…10.00 TL

3. Kategori… 5.00 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BKSM'de Sherlock Holmes Tiyatro Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement