Bodrum'da Kış Turizmi de Geliştirilecek - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Kış Turizmi de Geliştirilecek

Bodrum\'da Kış Turizmi de Geliştirilecek

Muğla'nın Bodrum İlçesi Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, ilçenin kış turizminin geliştirilmesi amacıyla bir araya geldi.

04.09.2013 14:48

Muğla'nın Bodrum İlçesi Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, ilçenin kış turizminin geliştirilmesi amacıyla bir araya geldi. Gödekmerdan ve Ulusoy, ilçeye kongre merkezinin yapılmasının sağlayacağı katkıları değerlendirdi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Bodrum'daki LVZZ Otel'de bir araya geldi. Toplantıda Bodrum'un kış turizmini geliştirmeye yönelik konulara yer verildi. Kaymakam Gödekmerdan, Bodrum'a uluslararası standartlarda kongre merkezi yapılması için TÜRSAB ile ortaklaşa çalışmalara başladıklarını belirtti. Gödekmerdan, "Bodrum'da kış turizmi konusunda çeşitli konularda çalışmalarımız sürüyor. TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy ile yapmış olduğumuz görüşmede, Bodrum'a, Avrupa standartlarında bir kongre merkezinin sağlayacağı katkılardan bahsettim. Ulusoy da konuyu olumlu karşıladı. TÜRSAB ile ortaklaşa bir tesis yapılması için ön araştırmalara başlayacağız. Umarım Bodrum için hayırlısı olur" dedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Kış Turizmi de Geliştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement