Bodrum'da Trafik Kazaları: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Trafik Kazaları: 3 Yaralı

Bodrum'da meydana gelen 2 trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

07.08.2014 19:51  Güncelleme: 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da meydana gelen iki trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Nalan Sezgin'in kullandığı 48 VN 448 plakalı hafif ticari araç, Turgutreis karayolu İslamhaneleri mevkisinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 5 metre yükseklikteki dereye devrildi.

Kazada, araç sürücüsü vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince güçlükle bulunduğu yerden çıkartılan yaralı, Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aynı mevkide meydana gelen diğer kazada ise Mert Güneysu idaresindeki 48 UT 632 plakalı cip, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarındaki beton elektrik direğine, ardından da bir mobilya mağazasının imalathanesine çarptı.

Kazada, araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan Müjde Kaçer yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bodrum'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından lüks cip kullanılamaz hale geldi. İmalathanenin duvarında da hasar oluştu.

Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde hızla gelen cipin yoldan çıkması ve beton direğe çarpması yer alıyor.

-3 yaralı

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Trafik Kazaları: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement