Bodrum - Dans Gösterileri Nefes Kesti

Vivadans 5'inci Yılını Türkiye Şampiyonlarıyla Kutladı
VİVADANS 5'İNCİ YILINI TÜRKİYE ŞAMPİYONLARIYLA KUTLADI
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde genç dansçılar yetiştirmek amacıyla 2006 yılında kurulan Vivadans Kulübü, 5. yılını 2010 Türkiye Salsa Dans Şampiyonu Şenol Vefa- Nur Özkan çiftinin muhteşem dans şovuyla kutladı.
Bodrum Hadigari Bar'da gerçekleşen kutlamaya, Vivadans Kulübü sahibi Tan Önder, Türkiye Dans Sporları Federasyonu Ege Bölge Temsilcisi İsmail Gürbüzerler ile Vivadans Kulübü öğrencileri katıldı. Gecede en çok ilgiyi Türkiye Salsa Şampiyonu çifti Şenol Vefa ile Nur Özkan'ın nefes kesen şovları gördü. Amatör dansçılar da sergiledikleri performanslarıyla profesyonelleri aratmadı. Vivadans grubunun seksi gösterileri de geceye renk katarken kulübün kuruluşunun 5. yılı pasta kesilerek coşkuyla kutlandı. Ardından Tan Önder, desteklerinden dolayı Türkiye Dans Sporları Federasyonu Ege Bölge Temsilcisi İsmail Gürbüzerler'e plaket verdi.
Bodrum'da amaçlarının dansı sevdirmek olduğunu belirten Önder, "Kulübümüzde salsa, bachata, tango ve latin dansları eğitimleri veriyoruz. Başarılı olan sporcularımızı yurt dışındaki turnuvalara ve şampiyonalara gönderiyoruz" dedi.