Bodrum Golfü Çok Sevdi - Son Dakika
Güncel

Bodrum Golfü Çok Sevdi

Bodrum Golfü Çok Sevdi

Bodrum Golf Kulübü'nde hafta sonu Esen Yacht Golf Turnuvası düzenlendi. Bodrum ve Türkiye'den bir çok golfsever turnuvaya katıldı.

15.10.2013 16:07

Bodrum Golf Kulübü'nde hafta sonu Esen Yacht Golf Turnuvası düzenlendi. Bodrum ve Türkiye'den bir çok golfsever turnuvaya katıldı. Bir çok Bodrumlu da heyecan dolu turnuvayı seyretmek üzere Bodrum Golf Kulübü'ne geldi.

Bodrum Golf Kulübü'nde haftasonu düzenlenen Esen Yacht Bodrum Golf Turnuvası, büyük ilgi gördü. Bodrum ve Türkiye genelinden yaklaşık 70 golfçü turnuvaya katıldı. Adeta yazdan kalma bir hava altında oynanan turnuvayı izlemek üzere bir çok golfsever, kulübe akın etti. Turnuvada Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Gençlik ve Spor eski Bakanı Fikret Ünlü, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün de yer aldı. 12-13 Ekim Cumartesi-Pazar günü 2 gün süren turnuva sonunda hem golfçüler hem de golfseverler keyifli bir hafta sonu geçirdi. Turnuva sponsoru Bodrumlu Esen Yacht yetkilileri ve Bodrum Golf Kulübü yönetimi tüm golfçüler ve konuklarla tek tek ilgilendi.

MUHTEŞEM GECE

Esen Yacht Bodrum Golf Turnuvası'nın ödül töreni ve gala yemeği en az turnuva kadar görkemli oldu. Kübalı Onelia Band grubunun müziği eşliğinde düzenlenen yemeğe yaklaşık 200 seçkin davetli katıldı. Tören ve yemeğe Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Garnizon Komutanı Ahmet Şevki Ulugün, Bodrum Başsavcısı Hayati Keskin, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Opet Yönetim Kurulu Başkanı ve Bodrum Golf& Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Nurten Öztürk, Esen Yacht sahibi Abdulkadir Esen de katıldı.

Törende bir konuşma yapan Esen Yacht'ın sahibi, aynı zamanda Bodrum Golf&Tenis Kulübü ortaklarından Abdulkadir Esen, 2 gün boyunca devam eden turnuvanın çok güzel geçtiğini belirtti ve Esen Yacht olarak böyle güzel bir turnuvaya isimlerini vermekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek tüm katılımcılara ve kulüp yönetimine teşekkür etti.

Bodrum Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ise Bodrum'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu, bu turnuvanın da çok güzel geçtiğini söyledi ve Esen Yacht yetkilileri ve Bodrum protokolüne teşekkür etti.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ise turnuvanın Bodrum'a canlılık getirdiğini belirterek bir kere daha golf turizminin Bodrum için ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Gödekmerdan Esen Yacht yetkililerine de teşekkür etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da Bodrum Golf ve Tenis Kulübü'nün her geçen gün geliştiğini, çok önemli ve güzel turnuvalara ev sahipliği yaptığını, sonbahar aylarında bu turnuvalarla Bodrum turizmine değerli bir katkı yaptığını söyledi.

Bodrum Golf ve Tenis Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna da turnuvaya sponsor olan Esen Yacht'a, kendilerini yalnız bırakmayan başta Bodrum protokolü olmak üzere tüm golfseverlere teşekkür etti.

Konuşmaların sonunda ödül törenine geçildi. Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Garnizon Komutanı Ahmet Şevki Ulugün, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve Esen Yacht sahibi Abdulkadir Esen verdi.

Dereceye giren isimler ise şöyle;

Junior Kategorisi

1- Özge Kanar

2- Mehmet Çapa

3- Ersin Karagün

Bayanlar B Kategorisi

1- Serra Otman

2- Aylin Şerbetçioğlu

3- Hanna Demiriz

Erkekler B Kategorisi

1- İsmail Erdoğan

2- Ömer Akgün

3- Suat Bayram

Erkekler A Kategorisi

1- Caner Tuna

2- Necdet Soyer

3- Hüseyin Demirağ

Nearest To Pin

Fikret Öztürk

Longest Driver

Derin Şerbetçioğlu

Gross

Özge Konar

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrum Golfü Çok Sevdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement