Bodrum ve Milas'ta 117 Kaçak Ile 9 Organizatör Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bodrum ve Milas'ta 117 Kaçak Ile 9 Organizatör Yakalandı

Bodrum ve Milas'ta 117 kaçak ile 9 organizatör yakalandıMUĞLA'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde, jandarmanın göçmen kaçakçılığına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında üç ayrı olayda toplam 117 kaçak yakalanırken, organizatör oldukları ileri sürülen 3'ü yabancı uyruklu 9 kişi gözaltına alındı.

18.07.2017 17:44

Bodrum ve Milas'ta 117 kaçak ile 9 organizatör yakalandı

MUĞLA'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde, jandarmanın göçmen kaçakçılığına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında üç ayrı olayda toplam 117 kaçak yakalanırken, organizatör oldukları ileri sürülen 3'ü yabancı uyruklu 9 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü yabancı 8'i tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bodrum'da geçen 15 Temmuz'da saat 22.00 sıralarında, jandarma ekiplerinin göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik yaptığı devriye görevinde Mumcular Mahallesi'nin Kissebükü Mevkii'nde 'dur' ihtarına uymayan 3 minibüs ve minibüslere eskortluk yapan 1 otomobil takibe alındı. Kovalamaca sonucu durdurulan araçlardaki 4 organizatör ve 91 Suriyeli yakalandı. Araçlara el konuldu.

Aynı gece saat 23.30 sıralarında bu defa Milas İlçesi, Ören Mahallesi, Çatalbükü Koyu'nda şüphe üzerine Ören Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından durdurulan minibüste 26 Suriyeli ile 3 organizatör yakalandı.

Aynı gece, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ile yürütülen koordineli çalışma sonucunda, Kissebükü açıklarında yabancı uyruklu şahısları almaya gelen ABD bayraklı bir tekne durdurulup, kaptanı ve sahibi olan 2 kişi daha gözaltına alındı.

Üç ayrı olayda organizatör oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan İ.Ç., H.K., E.S., A.B., S.T, M.T.İ. ve yabancı uyruklu H.E., T.A., A.M., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 8'i tutuklandı, M.T.İ., ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bodrum ve Milas\'ta 117 Kaçak Ile 9 Organizatör Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum ve Milas'ta 117 Kaçak Ile 9 Organizatör Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement